Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 1 VII Japán
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
laci laci
üzenetére
Sajna? Nem akar engem a telefon és érzem hogy szenved mellettem. Én konkrétan imádtam. Aki fikázta körülöttem annak is megpróbáltam magyarázni hogy ez jó telefon. Pedig lógott a kijelző mert elengedte a ragasztás és a többi. 70 ezremben van. Ha kitudok jönni belőle akkor boldog leszek, és bízom benne hogy másnál jól viselkedik majd. Ha nem viszik el kedvező áron akkor marad. Picit rossz érzés hogy December 21.-én megrendeltem és kifizettem a telefont, (kínai ünnep, +készlethiány miatt) megkaptam Március 20.-án. Május 15.- én kiesett a kijelzőm, amit 5 napra rá hajszárítóval vissza hegesztettem, és ahogy meggyógyítottam a telefont, nem hiszed el de 5 perc nem telt el leejtettem és ripityára tört. Nem akar engem. Kijelentette.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Társasjáték topic
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi