Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• meva86

csendes tag

Sziasztok!

Sajnos régi telefonomat hamarosan cserélnem kellene, és az eddigi infok alapján arra jutottam, hogy egy iNew v3 lesz a befutó.
    Viszont lenne néhány kérdésem, amikre remélem tudtok válaszolni.
    Mivel szeretek fotózni (főleg természet fotók), ezért az egyik szempont volt, hogy azért telefon létére viszonylag jó képeket tudjon csinálni, ha a fényképező épp nincs kéznél. Ezen kívül leginkább alapfunkciók kellenek, telefonálás, üzenet írás, netezés, meg hogy a gps meg-meg érezze hogy éppen merre vagyok :)
    5"-nál nagyobb telefonban meg nem igazán gondolkodom :)

Szval ezen paraméterek alapján kérdezném, hogy mi a különbség a V3, V3C és V3 plus közt? Utóbbiról azt olvastam, hogy nem olyan jó képeket csinál mint a V3, ezért gondolnám hogy akkor maradnék annál.

A másik, hogy láttam, hogy lehet venni hozzá nagyobb aksit. Egy 2300-as beszerzése esetén már szükséges a hátlapot is cserélni, vagy az belemegy a telefonba? (valahol olvastam - az is lehet hogy itt, egy korábbi hozzászólásban - hogy nagyobb aksihoz cserélni kellett a hátlapot, mert csak úgy fért bele).

Rendelni ali-ról érdemes?
    Nem feltétlen szükséges a magyar kapcsolattartó, mert a korábbi telefon garanciális intézésénél semmit nem jelentet, hogy az adott eladónak volt magyar kapcsolattartója :(
    Valahogy a külföldiek segítőkészebbnek tűnnek ilyen esetekben.

A beszerzés néhány hónap múlva lesz esedékes, de gondoltam elkezdek felkészülni :D

Köszi a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák