Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Megtaláltam a tesvérünk fórum oldalát.Olvasás közben merítettem egy kis infót.Nem a saját gondolatom.
poganytamas:
"-Hibás preloader után telefon felélesztés
Ha hibás preloadert sütsz a telefonra, akkor köztudottan: nem tölt, nem ismeri fel a gép (nuku FlashTool).
Ha mégis sikerülne tönkrevágni:
- Csak teljes SP flash tool mentéssel hozható helyre
- Firmware upgrade mód kell flashtoolban
- Én itt picit trükköztem, a cache és a userdata partícióra a system.img-et nyomtam fel, majd később leformázom recovery-ből ha már él a telefon
- Download gombot megnyom
- És a trükk: akku ki, akku vissza, mind a három gombot meg kell nyomni, majd csatlakoztatni a telefont. Nem azonnal fog beindulni, kb. 10 másodpercig kell nyomni mind a három gombot kitartóan.
Így vissza lehet hozni egy halott telefont szétszedés nélkül."köszönjük.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független akku 92%
- iPhone 13 128GB gyári független új akku megkímélt
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest