- Milyen okostelefont vegyek?
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Google Pixel topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepimartin
tag
válasz
janek69
üzenetére
Én viszont most már nem bánom, hogy feltettem a KitKat-ot. 10 Mp alatt 6 holdra fixál a GPS-em (eddigi legjobb eredmény). Beállítottam a gravityboxot, hogy ne villogjon a kijelző majd egyszer lemerítettem kikapcsolásig, majd wipe cache, majd feltöltöttem teljesen. Ez volt tegnap reggel, azóta alig akar merülni. Ezt úgy mondom, hogy tegnap egész nap wifi be volt kapcsolva használtam a GPS-t, használtam a 3G-t is és most van 58 %-on. Ami még csoda nálam, hogy reggelre ugyan annyin volt mint ahogy este eltettem (59%). Most kíváncsiságból bekapcsoltam a wifit, a 3G-t, a GPS-t és a Blutooth-t, hogy 59 %-ról mennyi idő alatt merül le. Egy óra alatt 1 %-ot merült.
Más bajom jelenleg nincs a KitKat-tel, már jól belaktam, tehát most tökéletes. Telenorról nem tudok nyilatkozni mert nem telenoros vagyok. Én azt ajánlom, hogy tegyétek fel, mert megéri ha a Gravityboxot valami alternatív megoldással tudjátok helyettesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S23 Ultra - 512/12GB Phantom Black
- iPhone 12 Mini 128GB 100% akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest