Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepimartin
tag
válasz
janek69
üzenetére
Én viszont most már nem bánom, hogy feltettem a KitKat-ot. 10 Mp alatt 6 holdra fixál a GPS-em (eddigi legjobb eredmény). Beállítottam a gravityboxot, hogy ne villogjon a kijelző majd egyszer lemerítettem kikapcsolásig, majd wipe cache, majd feltöltöttem teljesen. Ez volt tegnap reggel, azóta alig akar merülni. Ezt úgy mondom, hogy tegnap egész nap wifi be volt kapcsolva használtam a GPS-t, használtam a 3G-t is és most van 58 %-on. Ami még csoda nálam, hogy reggelre ugyan annyin volt mint ahogy este eltettem (59%). Most kíváncsiságból bekapcsoltam a wifit, a 3G-t, a GPS-t és a Blutooth-t, hogy 59 %-ról mennyi idő alatt merül le. Egy óra alatt 1 %-ot merült.
Más bajom jelenleg nincs a KitKat-tel, már jól belaktam, tehát most tökéletes. Telenorról nem tudok nyilatkozni mert nem telenoros vagyok. Én azt ajánlom, hogy tegyétek fel, mert megéri ha a Gravityboxot valami alternatív megoldással tudjátok helyettesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest