Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboru
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Felraktam az Ivan Volosyuk féle DiskUsage-t. Szépen látszik, hogy mi mennyit foglal, de nem nagyon tudom mik az ideiglenes mappák (pl. cache). System data az 223MB (KÉP), de abba nem tudok külön belépni, gondolom az kell a működéshez. Valószínű ez az adat mennyiség amit nem jelez a tárhely információ. FB már nincs fent.
(#5733) RVR400: Új romba nem merek belefogni (pedig letöltöttem már párat
), mert szánom-bánom, de még nem látom át teljesen a dolgokat, bár napi szinten olvasom a fórumot
. Lehet ez is a baj, hogy elveszek a túl sok az infóban
(pl.: cache.img és userdata.img másolása mert nincs a rom csomagban, miért nincs? mi az? bármelyik romból kivehetem?, preloader kell v. nem?, akksival v. anélkül?, ha nem ugyanaz az új rom partíció kiosztása akkor felülírja a régit v. amiatt is szívok?). Ja, meg már van annyi rom, több vonalon is, hogy azt se tudom melyik jó az enyémre. Szóval ilyen "apróságok" amik még nem tiszták és nem akarom tönkre vágni v. esetleg rosszabbá tenni. A tárhely és a home gomb bugot leszámítva semmi bajom vele. Vodás kártyám van így a telenor bug se zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉK HONOR 50 lite 6gb ram , 128GB független Android 13 fut rajta
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titanium, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év,100% akku
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), mert szánom-bánom, de még nem látom át teljesen a dolgokat, bár napi szinten olvasom a fórumot