- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
az való igaz, hogy 3 hónappal hamarabb került ki az update catalogból (2014. dec), mint ameddig az előírás szólt (2010. márc + 5 év). (EU ruling – Choice of web browsers for PC users (summary) (europa.eu))
most ott vagyunk, hogy egy olyan cégnek vannak kvázi monopóliuma (Google), amelyiknek
a) az elmúlt években az IE-hez mérhető a részesedése a böngésző piacon (nemegyszer magasabb)
b) explicit a felhasználók adataiból élmost jobb a helyzet? vajon a guglinak mikor fog nekimenni az EU?
-
anulu
félisten
ez szép és jó, csak a netet használók töredékének a töredékét érdeklni. ahogy maga az adatvédelem is. akit igen, az megnézi, ha egyéb dolgok mellett (weboldalak) működik, akkor lehet marad.
ameddig nincs úgy eladva a nagyközönségnek (és ezt nem egy szakmai oldalra mondom), úgy, hogy azt megértsék, addig nem fognak ráugrani.
szigorúan, szerintem. -
anulu
félisten
gép main proxyját (W11) nem akartam csesztetni, úgyhogy stream miatt kellett egy plusz böngésző, ahol a main OS proxy-t nem átállítva tudtam confolni. tudtam, hogy külön addonos. két lehetőség jött szóba: Firefox és Chrome (alapból egyiket sem használom, Edge a main browser). kifejezetten egy adott streaming szolgáltató miatt.
Chrome: tökéletesen működik, bár időnként magas (40-50% CPU használat pár másodpercre, ami egy 12700KF mellett a "khmm..." kategória)
Firefox: CPU használat OK, csak a kép valahol a 320 és 480p környékén van a fullHD helyett, a quick navigation bar időnként látszik, időnként nem, a mute gomb néha működik néha nem.úgyhogy így lett Edge + Chrome a gépemen. lehetőséget megkapta az FF, elbukott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest