- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
putti
aktív tag
Nekem is ilyen problémáim vannak.
Nem ment az IG2 XP alatt. Megvettem az eredetit, akkor az ment. Nem tudom miért, de csak egy darabig. Most nemrég akartam vele játszani és nem indult el. Ugyanazokat a hibaüzeneteket kaptam, amiket ti írtatok.
Megróbáltam minden olyan variációt amit ti írtatok, de egyik sem vált be.
Én sem értem, egyszer megy aztán meg nem. Ehiszem nektek már akinek elindul a játék, csak érdekel a dolog, ha nálatok megy, akkor nálam miért nem.
Videókari problémák nem hiszem hogy lehetnek, mert haveromnak teljesen ugyanolyan gépe van mint nekem, kivéve a VGA-t. Nekem Ti4800Se, neki radeon9100 és nála sem megy. Arra talán emlékszem, hogy amikor játszottam vele, akkor nem volt SP1 fenn a gépen. Most van és nem megy, de nem hiszem,hogy ez okozta a gondot, mert elvileg ebben javítások vannak. Aztán ki tudja.
Annak örülnék ha kiadnának hivatalosan egy XP patchet, de sajnos ez a játék idejét múlta már. Persze nézőpont kérdeése, mert én még mindíg nagyon szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest