Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plug Life
üzenetére
Megfordítom neked, mert már minden is drága. Ugyan annyiért, miért vegyek iPhone-t, ahol azt csinálhatom, amit az Apple mond, mikor vehetek Androidot is, ahol azt csinálom, amit én szeretnék?

Őszintén? Lehet, hogy a droid néha laggol, bár ha nem az alsó polcról veszel, már ez sem feltétlen igaz. De könnyebb saját hw saját sw kombót össze legózni Apple módra, mint a Google rendszerét a saját vasadra reszelni. De legalább azt csinálok vele, amit akarok.
Én nem akarom az Apple érdemeit elvenni. Amit csinálnak, az jó. De én inkább veszek egy Android telefont, egy általam összeválogatott Windows PC-t, mint 3-4x ennyiért vegyek meg mindent az almátol, aztán kössék meg a kezem. Kinek mi
-
válasz
Plug Life
üzenetére
Az android lényege a sokkal nagyobb szabadság az iOS-hoz képest. Androidon mindent szabad csinálni, ami nem kifejezetten tilos (bár a tilos dolgok egy részét is ki lehet cselezni).
Az iOS-nál minden tilos, ami nem kifejezetten megengedett
Az iOS bolondbiztos rendszer sok korláttal, ezért sokan börtönnek érzik.
-
lovas93
tag
válasz
Plug Life
üzenetére
Mivel van aki sokkal jobban szereti az Androidot, bármilyen nehéz ezt elfogadni. Sosem szippantott be az iOS világa, pedig volt a kezem alatt nem egy, de engem csak fölb@szott. Meg miért vegyek 400-500 ezerért egy iPhonet, ha Android vonalon 200-300 ért megkapom azt a tudást, meg még egy kicsit többet is (pl. 120hz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest