Hirdetés
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcfelismerő
kezdő
Még az utánvéttel is vigyázni kell. Volt olyan, hogy Kínából rendeltem 8 terás SSD-t, helyette jött egy 2 terás SD kártya, ami kb. floppy disk sebességgel működik(?) ha egyáltalán, USB-n.. így még az USB2-es elméleti maximumától is messze elmarad, bármakármilyen USB portba is betolva.
diskpart-ban kiadva rá a "clean" parancsot, egyből szétugrott 2 üres, partició nélküli "rekeszre" egy 2048GB-sre és egy 5674GB-sre , aztán sokadik program meg próbálkozás után végre az egyik program kinyögte, hogy a második "rekesz" az egy bizonyos "overprovisioning" (magyarán valami kamu, hekkelt firmware) meg hogy a márkája az "SSD SSD" summa-summárum, többet szívtam vele, több munkaórám fekszik benne, mint amennyibe az egész hóbelevanc került. Gari, meg reklamáció persze nincs. Mehetnék személyesen Kínába azt nézhetnék mint hal a szatyorban , mert elérhetőségük az persze nincs.
De még az a 2 tera sem működik rendesen , mert random időközönként leáll rajta , vagy legalábbis 1 byte/sec-re lassul az írás, hol 100 , hol 50 GB ráírás után, de érdekes módon az egyszer már rákerült adatokat vissza lehet róla azért olvasni.. tehát sz*r is meg nem is.
100 GB-nél többet még sehogy sem sikerült ráizzadnom, úgyhogy kuka. Ennyit az utánvétről is. Máskor ha rendelek valamit vagy bármit, és amíg ki nem bonthatom és nem tesztelehetem , akkor inkább megmondom a futárnak, hogy szépen vigye vissza. -
Máris meg tudom cáfolni.
A cookie ugyanis nem kötelező. Valójában az csak arra szolgál, hogy a felhasználót/megrendelőt/vásárlót lekövesse és ebben az értelemben, valójában egy adathalász dolog.
Több helyről is rendelek tizen éve, ahol nincs cookie.
szerk: Valójában aki elfogadtatja veled a kukiját a megszopat.
-
-
ezt viccnek szántad?
Mutassak olyan "boltot", ahol minden megvan, mégis fake? Tucatjával vannak.
Az a baj, h hiába jelenti az ember, pl. google-nek, nem történik semmi, hozza a kereső. Engem nem károsított meg, tehát rendőrségre kár menni, a tulaj külföldi, ennyi.
Ha a keresők kizárnák, akkor már jobb lenne a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő