Új hozzászólás Aktív témák
-
strogov
senior tag
1-es csomag 720p, a 2-es 1080p, a 4-es 4k. Tehát elvben nem csak stream-ek számában térnek el. De normálisan úgy kellene működnie ahogy írod, és eddig így is működött. Azaz közepes csomag megosztással azt kockáztattam, hogy ha a másik fél elindít egy plusz stream-et valamiért, akkor én kiesek. Ez nálunk ki is jött amikor a nagyszülők is kipróbálták, és még belecsúsztak a "mi időnkbe". Nem volt belőle semmi gond, néztem mást.
Ha netalán nehézkes lesz a megosztás (nem hiszem) akkor én kisebb csomagra fogok váltani, mert nekem elég 1 stream.Többinél 4 stream van az alap csomagban. Prime-nál annyi a korlátozás, hogy csak 1x lehet felvenni a gamer jutalmakat. Úgyhogy gyerek elviszi a Riot Games és Blizzard cuccokat általában. Én már keveset játszok.
-
strogov
senior tag
válasz
Tiszteletes #13 üzenetére
"egyoldalú szerződésmódosítás az előfizető jogainak csorbítása céljából"
Netflix-nél havonta fizetsz, nincs hűség. Így a szerződésed 1 hónapra szól. Gondolom ha módosítanak a feltételeken akkor a következő hónaptól lesz érvényes.
Szerintem ha kényelmetlen lesz azzal lábon lövik magukat. Ha kényelmes azzal meg nem ér nek el semmit. Ha igaz egy kódot kér majd amit 15 percen belül vissza kell dobni. Bonyolult lesz forward-olni akár email, akár sms. De valószínű erre is lehet automatizmus csinálni a shortcuts-ban.
Egyébként én csak családban osztom meg, de a gyerekek már nem élnek velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Vázolta azon terveit a Netflix, amelyek segítségével végleg felszámolná a jelszómegosztást. A Disney eközben költséget csökkent és 7000 dolgozót küld el.
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Fotó állvány eladó
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest