- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt hittem, hogy mindenki hülye, csak én vagyok helikopter, ezért odaadtam a nagy Huawei-hívő barátomnak is, hogy próbálgassa, mert ő most akar Honor-ra váltani, mivel az új HarmonyOS-ben már totál ki lesz véreztetve a Google. És ő is döbbenten nézte mit művel a telefon... Teljesen lelombozódott, hogy most akkor merre tovább?
Szerencsére a régi P40Pro-jára már letezik "főzött" natív Google-es ROM (ha jól tudom a P30Pro rendszerét hajították rá, ami még Google-es volt) -
Nyilván; mint ahogy kirándulni is svájci bicskát (vagy Leatherman-t) visz az ember, nem kés-villa-ollót
De nálam pont azon ment a vacillálás, hogy vegyek egy jobb fotós telefont lecserélve a lassan iskolás korú S10-esem, vagy egy üveget a vázra.
Aztán megrendeltem az ALZA-n a Magic6Pro-t és elkövettem azt a hibát, hogy hagytam, hogy frissítse magát a legújabb MagicOS-re (ami a cikkben említett 7Pro-n is fut) így megkaptam én is a tulbuzgó piktort a telefonba. Nem voltam bejelentkezve a telefonba, ezért nem mentődtek le képek, de amit a telefon művelt az jó pár vidám percet szerzett:
lefotóztam 10-15x "zoommal" a szoba túloldalán lévő mosogatószeres flakont, és ahogy belenagyítottam a mosogatószer felíratból mczoga7dszcr lett, azaz tökéletesen olvasható volt a szöveg, mert az AI gondosan kicserélte a betűket -még a betűtípusra is ügyelve!- csak éppen nem tud magyarul és improvizált. Aztán kipróbáltuk egy szürke flakonon is amin fekete pár mm magas betűkkel volt írva a használati utasítás, és ott is elég "NagyBandósra" sikeredett a fotón lévő szöveg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged