- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt hittem, hogy mindenki hülye, csak én vagyok helikopter, ezért odaadtam a nagy Huawei-hívő barátomnak is, hogy próbálgassa, mert ő most akar Honor-ra váltani, mivel az új HarmonyOS-ben már totál ki lesz véreztetve a Google. És ő is döbbenten nézte mit művel a telefon... Teljesen lelombozódott, hogy most akkor merre tovább?
Szerencsére a régi P40Pro-jára már letezik "főzött" natív Google-es ROM (ha jól tudom a P30Pro rendszerét hajították rá, ami még Google-es volt) -
Nyilván; mint ahogy kirándulni is svájci bicskát (vagy Leatherman-t) visz az ember, nem kés-villa-ollót
De nálam pont azon ment a vacillálás, hogy vegyek egy jobb fotós telefont lecserélve a lassan iskolás korú S10-esem, vagy egy üveget a vázra.
Aztán megrendeltem az ALZA-n a Magic6Pro-t és elkövettem azt a hibát, hogy hagytam, hogy frissítse magát a legújabb MagicOS-re (ami a cikkben említett 7Pro-n is fut) így megkaptam én is a tulbuzgó piktort a telefonba. Nem voltam bejelentkezve a telefonba, ezért nem mentődtek le képek, de amit a telefon művelt az jó pár vidám percet szerzett:
lefotóztam 10-15x "zoommal" a szoba túloldalán lévő mosogatószeres flakont, és ahogy belenagyítottam a mosogatószer felíratból mczoga7dszcr lett, azaz tökéletesen olvasható volt a szöveg, mert az AI gondosan kicserélte a betűket -még a betűtípusra is ügyelve!- csak éppen nem tud magyarul és improvizált. Aztán kipróbáltuk egy szürke flakonon is amin fekete pár mm magas betűkkel volt írva a használati utasítás, és ott is elég "NagyBandósra" sikeredett a fotón lévő szöveg.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest