Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KillHates

nagyúr

válasz Ricardo #50 üzenetére

Nyilván; mint ahogy kirándulni is svájci bicskát (vagy Leatherman-t) visz az ember, nem kés-villa-ollót :R
    De nálam pont azon ment a vacillálás, hogy vegyek egy jobb fotós telefont lecserélve a lassan iskolás korú S10-esem, vagy egy üveget a vázra.
    Aztán megrendeltem az ALZA-n a Magic6Pro-t és elkövettem azt a hibát, hogy hagytam, hogy frissítse magát a legújabb MagicOS-re (ami a cikkben említett 7Pro-n is fut) így megkaptam én is a tulbuzgó piktort a telefonba. Nem voltam bejelentkezve a telefonba, ezért nem mentődtek le képek, de amit a telefon művelt az jó pár vidám percet szerzett:
    lefotóztam 10-15x "zoommal" a szoba túloldalán lévő mosogatószeres flakont, és ahogy belenagyítottam a mosogatószer felíratból mczoga7dszcr lett, azaz tökéletesen olvasható volt a szöveg, mert az AI gondosan kicserélte a betűket -még a betűtípusra is ügyelve!- csak éppen nem tud magyarul és improvizált. Aztán kipróbáltuk egy szürke flakonon is amin fekete pár mm magas betűkkel volt írva a használati utasítás, és ott is elég "NagyBandósra" sikeredett a fotón lévő szöveg. :D :D

Új hozzászólás Aktív témák