- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
KillHates #53 üzenetére
"lefotóztam 10-15x "zoommal" a szoba túloldalán lévő mosogatószeres flakont, és ahogy belenagyítottam a mosogatószer felíratból mczoga7dszcr lett, azaz tökéletesen olvasható volt a szöveg, mert az AI gondosan kicserélte a betűket -még a betűtípusra is ügyelve!- csak éppen nem tud magyarul és improvizált. "
Azért az komoly
Lehet, hogy én is elengedtem volna.
-
Ricardo
titán
válasz
KillHates #22 üzenetére
Ez csak akkor megoldás ha célirányosan mész fotózni. A telefon nagy előnye, hogy szinte mindig ott van az embernél. és nem lesz olyan jó mint egy céleszköz, de mindig az a legjobb ami éppen nálad van. pont ezért is mindom hogy csiszolják, fejlesszék csak vastagon a mobil kamerákat.
Arról nem is beszélve, hogy ha véletlenül egy videót csinálnéál, az tuti jobb lesz mint amilyet ezzel a kályhacsővvel csinálnál. A céleszköz másik hátránya, amellett hogy tuti nincs ott amikor szükség lenne rá, hogy csak és kizárólag arra tudod használni amire kitalálták. -
bigmasterg
addikt
válasz
KillHates #22 üzenetére
Céleszköz persze hogy jobb, de nehezebb zsebrerakni.
Mondjuk az f4,5-6,3 limitálja hogy mikor és hol lehet jól használni.De hogy a cikkhez is hozzászóljak.
Az ezzel a baj, hogy rossz a kivitelezés és erősen hozzákölt a képhez.
Lehetne ezt valahogy úgy is, hogy AI mód esetén lőne több képet, mindegyik menne AI-nak és azokból gyúrna össze egy képet. A 2-3-4 képből meg ki tudná silabizálni, hogy mi az a részlet ami mindegyiken ott van és azokat megtartva dolgozna rá. -
-
niof
veterán
válasz
KillHates #22 üzenetére
Na igen. Én mindig is azon a véleményen voltam, hogy a telefonba beépített fícsörök (nyilván a telefonálás képességének a kivételével) mind csak afféle pótszerek. Ha valakinek nincs igénye, kedve, pénze (a kívánt rész aláhúzandó) professzionális céleszközökre, akkor a telefon egy elfogadható (so-so) alternatíva. Mert alapjában véve minden más beépített funkció még csak nem is súrolja a profi cuccok képességeit. Tök mindegy, legyen az a zenék/videók lejátszása, GPS (jó, ez mondjuk sokat fejlődött az évek alatt), vagy épp a fotózás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest