Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Tegnap még 6 volt a 4x1, fel is nevettünk hangosan mindannyian, amikor kimondta.
Konkrét kérdésekre sokszor porhintéssel, bullshiteléssel, köntörfalazással "válaszol" ahelyett, hogy annyit mondana hogy erről nem tud/szeretne beszélni a téma érzékenysége, vagy ki tudja mi miatt. -
paatrick
őstag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Időbélyeggel linkeltem, ha indítod onnan kéne folytassa 1:22:18-tól.
"Ahhoz hogy kordában lehessen tartani téged, tehát a mesterséges intelligenciát, tehát mondjuk hogy legyen egy egyetemes normarendszered, etikai normarendszer aminek következtében soha nem fogsz tudni mondjuk az ember fölé nőni, legyen ez a magasztos cél, nem lenne-e megoldás ha az ember beprogramozná beléd a bibliai tízparancsolatot amely erkölcsi és társadalmi útmutató. Mit gondolsz erről?"
-
paatrick
őstag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Itt van pl egy: [link]
Legutóbb talán a Schrödinger macskáját kérdezte tőle egyik barátnőm miután elmondtam hogy mi az. Azt is úgy kezdte hogy "Ez egy nagyon jó kérdés schrödinger macskája egy érdekes kísérlet, nézzük meg...."
Amúgy biztos "nevelés" kérdése. Ha mindig mondanám neki hogy csak a tényeket mondja akkor megtanulná és gondolom elhagyná ezt a benyalós stílust.
-
ddekany
nagyúr
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Pont úgy tapasztaltam, hogy kiadok egy programozási feladatot (Claude + Kilo Code-nak pl.), és én mindíg megnézem részfeladatonként, hogy mit csinált, és nem engedem vakon tovább. Nagyon gyakran be is kell szólnom, hogy erre van jobb megközelítés, az ott hibás, stb. Na, mintha csak alig várná az ürügyet, hogy végre benyomhasson egy "That's a great insight!"-ot vagy hasonlót.
Erre nevelték, na...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.10.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- DXRACER Prince L gamer szék
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Dell Vostro 3510 /i5-1135G7/16GB/256GB M.2/WIN11/Magyar bill./Jó akku/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
kíváncsi lettem.