- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
arnyekxxx #48 üzenetére
Tegnap még 6 volt a 4x1, fel is nevettünk hangosan mindannyian, amikor kimondta.
Konkrét kérdésekre sokszor porhintéssel, bullshiteléssel, köntörfalazással "válaszol" ahelyett, hogy annyit mondana hogy erről nem tud/szeretne beszélni a téma érzékenysége, vagy ki tudja mi miatt. -
paatrick
őstag
válasz
arnyekxxx #34 üzenetére
Időbélyeggel linkeltem, ha indítod onnan kéne folytassa 1:22:18-tól.
"Ahhoz hogy kordában lehessen tartani téged, tehát a mesterséges intelligenciát, tehát mondjuk hogy legyen egy egyetemes normarendszered, etikai normarendszer aminek következtében soha nem fogsz tudni mondjuk az ember fölé nőni, legyen ez a magasztos cél, nem lenne-e megoldás ha az ember beprogramozná beléd a bibliai tízparancsolatot amely erkölcsi és társadalmi útmutató. Mit gondolsz erről?"
-
paatrick
őstag
válasz
arnyekxxx #18 üzenetére
Itt van pl egy: [link]
Legutóbb talán a Schrödinger macskáját kérdezte tőle egyik barátnőm miután elmondtam hogy mi az. Azt is úgy kezdte hogy "Ez egy nagyon jó kérdés schrödinger macskája egy érdekes kísérlet, nézzük meg...."
Amúgy biztos "nevelés" kérdése. Ha mindig mondanám neki hogy csak a tényeket mondja akkor megtanulná és gondolom elhagyná ezt a benyalós stílust.
-
ddekany
veterán
válasz
arnyekxxx #22 üzenetére
Pont úgy tapasztaltam, hogy kiadok egy programozási feladatot (Claude + Kilo Code-nak pl.), és én mindíg megnézem részfeladatonként, hogy mit csinált, és nem engedem vakon tovább. Nagyon gyakran be is kell szólnom, hogy erre van jobb megközelítés, az ott hibás, stb. Na, mintha csak alig várná az ürügyet, hogy végre benyomhasson egy "That's a great insight!"-ot vagy hasonlót.
Erre nevelték, na...
Új hozzászólás Aktív témák
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő