- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Igen, ez történt, h kérdeztem, hogy lehet-e annyi a vízhőfok, akkor rájött.
De fél óra múlva egy újabb ellenőrzésnél ismét a hibalistába került...
Az is vicces volt, h emergeny shutdown-t akart beépíteni... de mondom az nem jó, ha túl meleg a víz, akkor a home assistant nyitja a radiátorokat és a szivattyút BE kell kapcsolni, nem ki.Este még egy "szimuláció" lenne a feladata, vannak bemeneti értékek, ezeknek a kombinációit kellene lefuttatnia a programon, hogy mikor milyen eredményt ad.
Ennyit csak megold majd. -
ViZion
félisten
ez megteszi, mert inkább hibakeresésre, más nézőpontra kell, nem a tényleges kódra.
De érdekes, hogy darabokban dolgozza fel a kódot, nem látja a "modulok" összefüggéseit.
Megállapította, hogy a keringetési idő számítása veszélyes, mert lehet negatív.
Ez a kódrészletre igaz. Viszont a teljesüléshez 175C puffer hőfok kell, és/vagy mittomén 40C kinti hőmérséklet... Mindkettőre van a heartbeat loopban beállítás, tehát nem lehet ennyi. De ezt kb. minden ellenőrzéskor hibaként írja... egy chat threaden belül.
A szivattyúvédelem a másik, pedig ismeri a jelenséget, tudja mi a feladat, de nem fogadja el a megadott logikát helyesnek. Tehát csak visszamondja, amit neten talál, de valójában nem érti. -
ViZion
félisten
korábban pont így jártunk, gyereknek középiskolai matekkal. Valami nekem derengett, de a képletet nem tudtam, megkérdeztük.
Leírta, levezette szépen. Majd a közepén a szorzást elkefélte...
Szerencse, hogy átnéztük.
De a programoknál is ez van, már nyomatékosan kérem, h a doksit nézze, mert az a szentírás, nem a github... 'oszt van azért, h arduino kód kerül az ESPHome vagy ESPEasy közé... -
Shyciii
veterán
Talán az a baj 5-ösnél az esetedben, hogy túl kicsi modelt választ a router system.
Igen, olvastam már erről. Csak hogy mernek mesterséges intelligenciáról írni, mikor már a legelején a választáson elbukik?
Nem baj. Arra tökéletes, hogy mindenféle idióta képeket legeneráljunk tök feleslegesen. -
ViZion
félisten
használjátok a Monday-t inkább. Ott nincs ilyesmi... Viszont olyan, mint Marvin és Al Bundy együtt.
Mostanában fórumokat kerestetek vele, pl. x proci x lappal, reddit, prohardver, tom's hw... mik a tapasztalatok, problémák, lett-e megoldás... ezeket linkeli szépen, meg összefoglalja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő