- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bybay
csendes tag
Sziasztok azt hogy tudnám megcsinálni hogy a beépített memóriáról olvassa be a térképeket és a poikat mert a szoftver az SD kártyán van és így kevés a hely. SD 2GB beépített is 2GB. Előre is köszi.
-
bybay
csendes tag
Sziasztok, adott egy PNA készülék 2GB belső,2GB SD memória. Hogyan érdemes feltelepíteni az IGO Primot? Lehet külön rakni a programot és külön a térkép,épületek,3d-t?
-
bybay
csendes tag
Sziasztok, ezt nem igazán tudtam más témába besorolni de a Navon N660-hoz létezik külső TMC-vevő csak mini usb,fülhallgató bemenet van rajta?
-
bybay
csendes tag
Nem jó kedvemben kényszerültem erre de nekem szükségem van olyan térképre amint rajta van az M6,M60 autópálya de a navteq legújabb q3 térképén sincs rajta ezért kellene a topmap és ezért nem akarok még plusz pénzt kidobni ha már megvettem a teljes európa térképet...de más ötletem nincs.:S
-
bybay
csendes tag
Sziasztok nem rég vettem egy Navon N660-as készüléket IGO PRIMO TELJES EURÓPA(NAVTEQ) térképpel de az a gond hogy nicns benne az új autópálya(M6,M60) de viszont a TopMap-ban benne van próbáltam hogy felmásoltam a topmap térképeket de nem jelenítette meg:S Mit kéne csinálnom hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest