- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizimento
senior tag
Ha POIt akarok keresni, mondjuk név alapján, akkor ahogy elkezdem irni a nevet, minden egyes betű után várnom kell egy csomót, míg lefuttat egy keresést.
Nem lehet azt megoldani valahogy, hogy ne keressen minden betű után névrészletre, hanem hagyja, had irjam be a nevet, és után a találatok gombra kattintva futtassa csak le a keresést?
Így csak egyszer kellene kivárnom a keresési időt, nem pedig annyiszor, ahány betűs szóra akarok keresni... -
vizimento
senior tag
Eddig gond nélkül működött a navim, Igo Primoval. Kevésnek találtam a POIkat, így a "plázából" töltöttem le párat.
Felmásoltam, de azóta a poik keresése hosszú perceket(!) vesz igénybe! Még akkoris ha elkezdem irni a poi nevét, minden billentyűleütés után perceket kell várnom! Így ebben a formában gyakorlatilag használhatatlan.
Van rá valami megoldás (a törlésen kívül) hogy felgyorsuljon kicsit a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Motoros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest