Aktív témák
-
mozso
senior tag
Nem vagyok egy teszteredmeny bubus.
Everest eredmenyek:
Mas tesztprogramot nem futtattam, inkabb jatszom.
Az arakat illetve gozom sincs, ahogy a temaindito uzenetben is irtam, ez egy proba, hogy mennyit lehet kapni erte, ha csak rohejes ajanlatok jonnek (pl. 20e forint), akkor odaadom apamnak, hogy futtasson rajta Outlook Expresst. -
mozso
senior tag
Hat nem tudom, Bartonbol soha nem letezett 2450MHz-es verzio, ennek teljesitmenye azert nem kommersz. CS:S alatt altalaban az elso 3-ban vagyok mapok valtasakor. A ramok direkt tulhajtasra vannak, gyari hutobordaval ezek ugy emlekszem elettartam garisak, az alaplapra a 2 ev garobol maradt kb. fel ev.
A processzor garancianak tul sok ertelme nincs, majd mindegyik 1 ev, dobozos 3.. Tervezeskor 10-15 eves elettartammal szamolnak, a tulhajtas miatt megnovekedett elektromigracio miatt kb. felere csokken a CPU ideje, azaz meg van benne 5-6 ev uzemido legrosszabb esetben is. A pancser szereles meg sohasem volt garo alap.
Mar vartam az ilyen, kulfoldi forumokon un. trolloknak nevezetteket, akik megmondjak a frankot. -
Petya25
őstag
Biztos be lehet árazni a gépet az alakatrészek alapján, de azért jó lenne tudni, kb mire tartod. Csak azért, nehogy pofára ess, mert ezek a nem mai darabok sokat nem érnek errefelé. Ne érts félre, nem bántásból mondom. Biztos van aki keres ilyen cuccokat, de egyben gari nélkül nehéz ügy lesz.
-
AMATŐR
őstag
válasz
FlasH-BacK #5 üzenetére
Bocs, benéztem.
-
mozso
senior tag
UP
-
mozso
senior tag
Sziasztok!
Gepbovitesen gondolkozom, es egy elozetes igenyfelmerest csinalnek, hogy a regi gepemet eladjam, vagypedig itthon hasznositsam-e (ergo jo arat tudok-e kapni erte).
A konkret eladas tenye meg nincs meg, pont ezert dobom be a kozosbe a cuccost, hogy lassam megeri-e eladni. Ettol fuggetlenul remelem realis ajanlatok lesznek.
A gep mar jo 1 eve azonos konfigban leledzik, nem szeretnem darabonkent ertekesiteni, ez egy kiprobalt vas, soha nem hagyott cserben (lasd alairas, a HF1L-ben kell a stabilitas, az F1C eleg erzekeny ra). Jatekok (F1C+CS:S) alatt van nyustolve, minden nap.
Szoval a cuccos:
- Abit NF7-S Rev2. Nfroce2 alaplap, extrak: rez deli hid es MOSFET hutobordak, tuning bios (ezzel hozza a legjobb memoria sebesseget, jo sokat probalgattam a tucatnyi biost)
- 2x256MB TwinMOS Twister CL2 ram (2-2-2-7 400MHz-en)
- 1x512MB TwinMOS Twister CL2.5 ram (2.5-3-3-7 500MHz-en)
- AMD Barton (512k cache) 2500+ @ 2450MHz (11x223MHz, lockos)
- Aerocool HT-101 procihuto (heatpipe-os, terhelve 57-58 fok max nyari melegben)
- MSI GF4Ti4400 GFX-card @ 275/630 MHz, TV-outos, DVI+Analog, BIOS-bol tuningolva, ergo ez is kiprobalt darab, extra rez memoria hutesek
A ramok jelenleg 2.5-3-3-11-es idozitessel, 223MHz-en mennek. Az Nforce2 memoria szervezese miatt dualban (1. csatorna 2x256MB, 2. csatorna 1x512MB). Nforce2 eseten a 2.5-3-3-11 jobb eredmenyt hoz, mint a 2.5-3-3-7, de ezt ki lehet merni. A proci 2450MHz-en megy telen-nyaron stabilan, ez kb. 3600-3700+ -nak felel meg sebessegben. A lakasban nincs legkondi, de nyaron sem volt butitva a konfig, BIOS-ban mar jo ideje nem jartam.
Jo lenne a gepet es a GFX kartyat egybe, mert az uj gepbe nem lesz jo a GF4Ti4400. A legtobb cucchoz meg megvan a doboz is+kellekanyagok.
A gephez minimum 350W-os minosegi tap kell (pl. FSP, AOpen, stb.), de a sajatomat egyelore nem adom el (AOpen AO350-12APN 350W PSU), bar ha erre is jon valami esszeru ar, akkor megfontolom.
Csak komoly erdeklodok irjanak, es darabokban nem adom el, nem lenne ertelme.
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged