- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Aktív témák
-
mozso
senior tag
Nem vagyok egy teszteredmeny bubus.
Everest eredmenyek:
Mas tesztprogramot nem futtattam, inkabb jatszom.
Az arakat illetve gozom sincs, ahogy a temaindito uzenetben is irtam, ez egy proba, hogy mennyit lehet kapni erte, ha csak rohejes ajanlatok jonnek (pl. 20e forint), akkor odaadom apamnak, hogy futtasson rajta Outlook Expresst. -
mozso
senior tag
Hat nem tudom, Bartonbol soha nem letezett 2450MHz-es verzio, ennek teljesitmenye azert nem kommersz. CS:S alatt altalaban az elso 3-ban vagyok mapok valtasakor. A ramok direkt tulhajtasra vannak, gyari hutobordaval ezek ugy emlekszem elettartam garisak, az alaplapra a 2 ev garobol maradt kb. fel ev.
A processzor garancianak tul sok ertelme nincs, majd mindegyik 1 ev, dobozos 3.. Tervezeskor 10-15 eves elettartammal szamolnak, a tulhajtas miatt megnovekedett elektromigracio miatt kb. felere csokken a CPU ideje, azaz meg van benne 5-6 ev uzemido legrosszabb esetben is. A pancser szereles meg sohasem volt garo alap.
Mar vartam az ilyen, kulfoldi forumokon un. trolloknak nevezetteket, akik megmondjak a frankot.
Aktív témák
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest