Keresés

Aktív témák

• mozso

senior tag

válasz Petya25 #9 üzenetére

Nem vagyok egy teszteredmeny bubus.

Everest eredmenyek:
    [kép]

Mas tesztprogramot nem futtattam, inkabb jatszom.

Az arakat illetve gozom sincs, ahogy a temaindito uzenetben is irtam, ez egy proba, hogy mennyit lehet kapni erte, ha csak rohejes ajanlatok jonnek (pl. 20e forint), akkor odaadom apamnak, hogy futtasson rajta Outlook Expresst.

• mozso

senior tag

válasz Petya25 #7 üzenetére

Hat nem tudom, Bartonbol soha nem letezett 2450MHz-es verzio, ennek teljesitmenye azert nem kommersz. CS:S alatt altalaban az elso 3-ban vagyok mapok valtasakor. A ramok direkt tulhajtasra vannak, gyari hutobordaval ezek ugy emlekszem elettartam garisak, az alaplapra a 2 ev garobol maradt kb. fel ev.

A processzor garancianak tul sok ertelme nincs, majd mindegyik 1 ev, dobozos 3.. Tervezeskor 10-15 eves elettartammal szamolnak, a tulhajtas miatt megnovekedett elektromigracio miatt kb. felere csokken a CPU ideje, azaz meg van benne 5-6 ev uzemido legrosszabb esetben is. A pancser szereles meg sohasem volt garo alap.

Mar vartam az ilyen, kulfoldi forumokon un. trolloknak nevezetteket, akik megmondjak a frankot.

• mozso

senior tag

válasz AMATŐR #3 üzenetére

Ha te mondod..., en Central Brain Identifier-rel neztem az 3700+-t ir ki, de nekem ugyis csak a MHz szamit.

• mozso

senior tag

Sziasztok!

Gepbovitesen gondolkozom, es egy elozetes igenyfelmerest csinalnek, hogy a regi gepemet eladjam, vagypedig itthon hasznositsam-e (ergo jo arat tudok-e kapni erte).

A konkret eladas tenye meg nincs meg, pont ezert dobom be a kozosbe a cuccost, hogy lassam megeri-e eladni. Ettol fuggetlenul remelem realis ajanlatok lesznek.

A gep mar jo 1 eve azonos konfigban leledzik, nem szeretnem darabonkent ertekesiteni, ez egy kiprobalt vas, soha nem hagyott cserben (lasd alairas, a HF1L-ben kell a stabilitas, az F1C eleg erzekeny ra). Jatekok (F1C+CS:S) alatt van nyustolve, minden nap.

Szoval a cuccos:
    - Abit NF7-S Rev2. Nfroce2 alaplap, extrak: rez deli hid es MOSFET hutobordak, tuning bios (ezzel hozza a legjobb memoria sebesseget, jo sokat probalgattam a tucatnyi biost)
    - 2x256MB TwinMOS Twister CL2 ram (2-2-2-7 400MHz-en)
    - 1x512MB TwinMOS Twister CL2.5 ram (2.5-3-3-7 500MHz-en)
    - AMD Barton (512k cache) 2500+ @ 2450MHz (11x223MHz, lockos)
    - Aerocool HT-101 procihuto (heatpipe-os, terhelve 57-58 fok max nyari melegben)

- MSI GF4Ti4400 GFX-card @ 275/630 MHz, TV-outos, DVI+Analog, BIOS-bol tuningolva, ergo ez is kiprobalt darab, extra rez memoria hutesek

A ramok jelenleg 2.5-3-3-11-es idozitessel, 223MHz-en mennek. Az Nforce2 memoria szervezese miatt dualban (1. csatorna 2x256MB, 2. csatorna 1x512MB). Nforce2 eseten a 2.5-3-3-11 jobb eredmenyt hoz, mint a 2.5-3-3-7, de ezt ki lehet merni. A proci 2450MHz-en megy telen-nyaron stabilan, ez kb. 3600-3700+ -nak felel meg sebessegben. A lakasban nincs legkondi, de nyaron sem volt butitva a konfig, BIOS-ban mar jo ideje nem jartam.

Jo lenne a gepet es a GFX kartyat egybe, mert az uj gepbe nem lesz jo a GF4Ti4400. A legtobb cucchoz meg megvan a doboz is+kellekanyagok.

A gephez minimum 350W-os minosegi tap kell (pl. FSP, AOpen, stb.), de a sajatomat egyelore nem adom el (AOpen AO350-12APN 350W PSU), bar ha erre is jon valami esszeru ar, akkor megfontolom.

Csak komoly erdeklodok irjanak, es darabokban nem adom el, nem lenne ertelme.

Aktív témák

Hirdetés