Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad823
őstag
Rengeteg klasszikus (értsd: mechanikus) óra létezik 39mm-es vagy még kisebb tokkal. Férfi óra. Az, hogy a mai "okos"órák nem férnek el egy ekkora tokban, az nem jelenti azt, hogy az ekkora méret női lenne...
-
HThomas
senior tag
Mondjuk a világos számlapon az a sötét hátterű kijelző elég hülyén néz ki. Nem a "prémium" az első, ami eszembe jut róla.
-
scdlsc
aktív tag
A Withings appja képes már együttműködni az Apple Health appjával? Kb. 2 éve próbáltam egy Withings Pulse HR-t, de nem működött az adatok szinkronizációja, ezért visszaküldtem.
-
rottenbull
senior tag
A hagyomanyos ora resze, ami gyanitom kvarc, ugyanarrol az akksirol megy mint az okosora resze?
[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
Korrektor
válasz rottenbull #7 üzenetére
A hibrid okosórák esetén mindig függetlenül működik a két rendszer, persze a szétválasztás különböző lehet:
- külön gombelemes, ez inkább a régebbi órákban volt jellemző
- közös akku, de egy ponton az okosóra rendszer lekapcsol, és ezután még több napig megy az óra
- közös akku, ha lemerült, leáll: elvileg létezik, én még nem láttam -
mad823
őstag
válasz rottenbull #7 üzenetére
Több hetes üzemidő esetén ez irreleváns.
-
Nem valami szép ebben a kialakításában .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
dawid92
tag
Tetszettek a Withings órák, amíg be nem szereztem egyet. Napok alatt karcos lett az üvege, ami elég gagyi benyomást keltett. Aztán hamar el is romlott az egész. Kíváncsi vagyok, ez mit tud a gyakorlatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen