Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• laci1892

őstag

válasz Lajmund #26 üzenetére

Amiket itt felsoroltál az jellemzően okosóra funkciók. Az ugye azért Neked megvan hogy a Garmin nem okos, hanem sportóra. Igaz?
    Mint sportóra ( a sport nem kizárólag túrát jelent ) nekem a Samsung nagyon nem jött be( próbáltam )

Eleve az van hogy a Google térkép a túraútvonalak 99%-át nem ismeri. Így ha eltévedsz trackback sincs. :))
    Nekem nem egy giccsparádé okosóra kellett, hanem sportóra.
    Futásomat például nem tudtam olyan részletesen kielemezni sem Samsungon sem amazfit óráin. Néhány adat persze van, de például lépés magasságot is tudok nézni Garminon. Félmaratora egy rakás olyan adatot tudok nézegetni ami hasznomra válik
    .., de még suunto óráknál is. ( Csak hogy ne kizárólag Garmin legyen )
    Biciklizésre egyébként ott a Garmin Edge.

Úszásra meg a swim hrm és rögtön pontosabb lesz mint a Samsung. Ja hogy a Samsung nem ant+ kompatibilis ezért nem tudsz bizonyos mellkas pántokat hozzá adni? Bocsánat... :R

Egyébként tudok fizetni a garminnal is. De nem akarom tovább offolni a topicot. Mindenki használja azt amit szeretne. Hülyeségeket megalapozotlanul viszont ne mondj másoknak. Olvass és utána formálj véleményt. Okosóra nem egyenlő a Sportórákkal.

Peace 🤙🏼

Új hozzászólás Aktív témák