- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
[Kovi]
tag
Tudom hogy nem ez volt az eredeti kérdés, mégis csatlakonék #3-ben leírtakhoz.. Miért kell IE-t használni ha nyilvánvaló hogy szar? Miért nem tűnik fel senkinek, hogy ha a progi önálló életre kel, és nem tudjuk sehogy sem úgy beállítani ahogyan mi szeretnénk, akkor ott vmi nagyon nagy gáz van, arról nem is beszélve hogy valaki rá kell hogy vegye arra hogy mást csináljon mint amit szeretnénk, és ilymódon esteleg sokkal csúnyább dolgokra is rávehető IE... Én kb 3 éve Netscape-et használok, és nem nagyon van olyan oldal ami ne menne vele, ha meg mégis véletlenül találok egy iylet, akkor arra a 2 percre elindítom IE-t. Nemértem miért ragaszkodik mindenki egy ilyen gyenge böngészőhöz.. egyik haveromat most sikerült rávennem IE után próbálja ki Mozillát.. azóta sem használj az IE-t.. az első reakciója az volt: ''Szerintem titokban még Bill Gates is Mozillát használ IE helyett''... szóval szerintem egy próbát megér..
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest