Aktív témák
-
Zsu_
senior tag
displya.hu-t próbáld meg.
Foglalkoznak használt dolgokkal is.
És nagyon rendes cég.
Bővebben: link
De ahhoz valóban nagy szerencse kellene, hogy valahol legyen pont ilyen... -
AlexF
csendes tag
Sziasztok.
Rövid ideig tartó haldoklás után a T22-esem úgy túnik végleg kilehelte a lelkét. Elvittem szervízbe (Notebook-szervíz) ahol megállapították, hogy a processzor feszültségstabilizátor IC-je egy bizonyos ADP3410-es chip szált el benne. Szuper, gondoltam, veszünk bele egy másikat és már indul is a kis aranyos. Ráadásul olcsóbban jön ki, mintha alaplapot kellene benne cserélni (kb. 30-40 ezer).
Első lelkesedésem akkor kezdett csitulni, amikor a neten körbenéztem, hol is lehetne beszerezni. Az ár tök jó (kb. 2 USD), csakhogy a gyártókon kívül sehol nem találtam forrást. A gyártó meg csak 500-1000 darabos megrendelés esetén szállítNekem most hírtelen ennyire nem lenne szükségem
)
Valaki azt ajánlotta, hogy keressek olyan notebook bontókat ahol esetleg van elfekvőben egy kiberhelt T22-es alaplap amin mér rajta van a keresett chip. Most ezen az úton próbálok elindulni. Félek, hogy nagy mákom kell legyen a sikerhez.
Szóval ha valakinek van ötlete vagy infója kérem szóljon.
Előre is köszi
Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Autós topik
- Magisk
- BestBuy ruhás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest