- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Zsu_
senior tag
displya.hu-t próbáld meg.
Foglalkoznak használt dolgokkal is.
És nagyon rendes cég.
Bővebben: link
De ahhoz valóban nagy szerencse kellene, hogy valahol legyen pont ilyen... -
AlexF
csendes tag
Sziasztok.
Rövid ideig tartó haldoklás után a T22-esem úgy túnik végleg kilehelte a lelkét. Elvittem szervízbe (Notebook-szervíz) ahol megállapították, hogy a processzor feszültségstabilizátor IC-je egy bizonyos ADP3410-es chip szált el benne. Szuper, gondoltam, veszünk bele egy másikat és már indul is a kis aranyos. Ráadásul olcsóbban jön ki, mintha alaplapot kellene benne cserélni (kb. 30-40 ezer).
Első lelkesedésem akkor kezdett csitulni, amikor a neten körbenéztem, hol is lehetne beszerezni. Az ár tök jó (kb. 2 USD), csakhogy a gyártókon kívül sehol nem találtam forrást. A gyártó meg csak 500-1000 darabos megrendelés esetén szállítNekem most hírtelen ennyire nem lenne szükségem
)
Valaki azt ajánlotta, hogy keressek olyan notebook bontókat ahol esetleg van elfekvőben egy kiberhelt T22-es alaplap amin mér rajta van a keresett chip. Most ezen az úton próbálok elindulni. Félek, hogy nagy mákom kell legyen a sikerhez.
Szóval ha valakinek van ötlete vagy infója kérem szóljon.
Előre is köszi
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motoros topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest