- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
AlexF
csendes tag
Sziasztok.
Rövid ideig tartó haldoklás után a T22-esem úgy túnik végleg kilehelte a lelkét. Elvittem szervízbe (Notebook-szervíz) ahol megállapították, hogy a processzor feszültségstabilizátor IC-je egy bizonyos ADP3410-es chip szált el benne. Szuper, gondoltam, veszünk bele egy másikat és már indul is a kis aranyos. Ráadásul olcsóbban jön ki, mintha alaplapot kellene benne cserélni (kb. 30-40 ezer).
Első lelkesedésem akkor kezdett csitulni, amikor a neten körbenéztem, hol is lehetne beszerezni. Az ár tök jó (kb. 2 USD), csakhogy a gyártókon kívül sehol nem találtam forrást. A gyártó meg csak 500-1000 darabos megrendelés esetén szállítNekem most hírtelen ennyire nem lenne szükségem
)
Valaki azt ajánlotta, hogy keressek olyan notebook bontókat ahol esetleg van elfekvőben egy kiberhelt T22-es alaplap amin mér rajta van a keresett chip. Most ezen az úton próbálok elindulni. Félek, hogy nagy mákom kell legyen a sikerhez.
Szóval ha valakinek van ötlete vagy infója kérem szóljon.
Előre is köszi
Aktív témák
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar 3 év garancia
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest