- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubbconfig
aktív tag
Minden infó hasznos, így kezd alakulni bennem a kép is, hogy mekkora különbség lehet a T és SL széria között.
Természetesen nem 10ezer forint fog dönteni, azon nem múlik. De ilyen árkategóriában már nagyon megnézi az ember, hogy mire ad ki pénzt, pláne ha használt cuccot vesz. Ha megbízható az eladó, jónak tűnik a cucc, garancia is rendben van, akkor nem fogok hezitálni. Esetleg privátban majd megkereslek, ha találok nekem szimpatikus gépet, hogy mi a véleményed róla, persze ha nem gond -
ubbconfig
aktív tag
köszi az infót.
párszor már 'thinkpad'-re rákerestem itt az aprón, van választék dögivel, de ha belefutnék egybe én is 150k-ért, egy szavam nem lenne
addig is átolvasok pár tesztet és bővítem ismereteim a TP gépeiről (családban van egy régi T42, meg egy kollégának egy R51, és jók a tapasztalatok tehát mindenképp ennél a márkánál maradok. Nem 1-2 évre venném)
-
ubbconfig
aktív tag
A használt témát nem véletlenül emeltem ki. Egyrészt nincs időm nagyon utánajárni, teszvesz, aprónet és egyéb oldalakat azért böngészni, hogy hátha beesik egy jó ajánlat, ami ráadásul nincs az ország másik felén (személyes kipróbálás használt gépnél nem ártana).
Másrészt a vásárlás nem most esedékes, hanem kb. 1 hónapon belül, ezért jelenleg tájékozódási státuszban vagyok, még bármi beférhet. De a jótanácsokat szívesen fogadom, nem véletlenül írtam ide
Ráadásul annyi fajta TP van a piacon, régebi kifutó és újabb verziók is, hogy nem győzi az ember a speckókat olvasni róluk.megj: az árplafon meg tényleg plafon, tehát hiába van 190-ért vadiúj T400, ha nem fér bele a keretbe
megj2: a 14-15 col lényegében mindegy, dolgoztam 14-17 col között sok laptopon, és súlyban sincs egetverő különbség a két TP között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest