Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz spyduck #93233 üzenetére

Hát morgás vagy nem morgás, elhinni vagy nem hinni, a fizikát meg a kémiát nem tudod átb@szni :B Ha a TP-n márpedig bevonatos a fedlap, akkor mindegy mit kensz rá, a matt felületet nem építed vissza semmivel és nem is fogod polírral szintre hozni.

Itt van a 840-em, klasszikus lenyomatokkal. Direkt a kedvedért megnéztem lehozza-e a foltokat a Clin. Nem hozza. Garázsba nem megyek ki WD-ért, benzinért, gázolajért, Stihl adalékért stb., mert voltam most eleget a héten, gyorsan körbenézve idebent: húgom körömlakklemosója és anyám gyógyszertári alkoholja készen áll, aceton és jóféle etil, ugye. Mindkettő leszedte a foltokat, tökéletesen. Nem ragad, nem olajos, nem old fel semmit, nem drága, mondjuk a gyógyszertári helyett érdemesebb denaturáltra menni, nem gyengén olcsóbb meg ugye nem büdös.

Én tényleg örülök neki, hogy felhajtjátok a WD40-es gyártósort meg a Clint is, de spóroljatok időt és tényleg hagyjátok a fenébe a szutykos gépeken ezt a hűhót és csapjatok fel egy ezresért egy liter denaturáltat, szerintem még félbe hígítva is tökéletes lesz vízzel. Csodát tesz :K

Protip: 2 év után most sikerült a kis robogó restaurálás is, a tankban kicsapott vizet is remekül ki lehet vele hajtani 1-2 deci után felveszi a littyót és megy is kifele a pufón ;)

metal01: Elcseszve nem lesz, de tényleg van szaga is valamennyi és csúszik meg koszosodik sokkal gyorsabban. Ha már mindenképpen akkor viaszra tippelek. Még megyek kerítést kiszedni nagymuterhoz, mert bedőlt a drága, aztán este lekenem az egyik T60 tetejét.

Új hozzászólás Aktív témák