- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrometent
csendes tag
válasz
btudos #54880 üzenetére
Valószínűleg Alfás történet lesz ha lesz, általában törekszem a legjobbra, de ez most tényleg olyan kis felkapom-megyek gép lenne, hogy a külső másodlagos. Szintén nem a babusgatás a cél, csak tegye a dolgát rendesen. Igyekszem azért lebeszélni magam, maximum ha egy jó ajánlat beüt akkor újra leírom ezeket a köröket és pörgetem az agyam a témán pár napig. Egyszer mindenképp kelleni fog, ha másért nem, hogy tudjam milyen az a híres Thinkpad pöcök és billentyűzet.
Tikakukac: Ez már olyan szintű legózás amihez fanatizmus kell, bár így tényleg van értelme, hogy van hozzá alkatrészed dögivel. Ha elsődleges gépnek jó lett volna az x200 akkor most nem lenne kérdés, én is erre utaznék, csak ahhoz túl kicsi és idős lett volna. Nehéz az élet.
Ez a 40k körüli összeg az amit megcéloztam, ez mindenképpen jó hír. Meg az is, hogy akkor tudok ide jönni a bajaimmal, magamat ismerve lesznek..
-
chrometent
csendes tag
Sziasztok!
Bevezetés: meglehetősen hülye kérdéssel jönnék ide, de nemrég jártam itt, akkor még azon gondolkoztam, hogy vagy egy Thinkpad T430-at vagy egy Latitude E5530-at vegyek, az utóbbi lett. (Ezúton is köszönném a sok segítséget btudos-nak, pont erre volt szükségem) Aztán ahogy olvasom az itteni hsz-eket, egyre inkább töröm a fejem azon, hogy lenne-e értelme venni mellé egy x200-at, afféle mobilisabb, kevésbé féltős, könnyebb notebooknak.
A lényeg: mennyibe kerülhet(pénz illetve idő), mire az ember kifog egy igazán jó x200-at? Mivel csak az itt leírtak töredékét olvastam, így nem tudom, hogy mennyi utánajárás/munka van egy ilyen projekttel. Nem tudom megítélni, mert egyik oldalról ott van pl. btudos és az ő 40 ezres notija, a másrészt viszont ha bedöglene pl. az akku akkor nem lenne lehetőségem megint várni egy jó ajánlatra, túl sokat meg sajnos nincs kedvem rákölteni. Egyáltalán egy jobb darab még meddig húzhatja?
Valószínű, hogy a hardverbuzéria munkálkodik bennem, és nem is kéne ilyenen agyalnom, de azért érdekelne, hogy mi a válaszotok. -
chrometent
csendes tag
Sziasztok!
Már jártam a Milyen notebookot vegyek? topikban, kaptam is segítséget, de hozzátok is fordulnék, ha nem gond. Adott lenne egy 200-250e forint körüli maximum határ, amiért gépet szeretnék venni, és érdekelne, hogy ThinkPad téren mi lenne az, amit érdemes lenne megvennem. Igazából semmi extra, átlag netezés,fullhd képet kéne vinnie tv-re, vagy monitorra (gondolom a displayport-hdmi átalakító tv-nél megfelel), illetve programozásra használnám. 14" alá nem mennék, a gépet újonnan venném, lehetőleg az iPonból.
Köszönöm, és bocsánat, hogy ezzel zavartam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- World of Tanks - MMO
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Éjszakai műszak
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest