- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
válasz
FoxiestFox #68872 üzenetére
És azt honnan tudom meg, hogy milyen vastagságú gap pad kell a memória chipre? ( w510 ) hiába keresek leírást a hűtésről nem találok sehol erre szolgáló infót.
Én csinálnék notebookot, minden egyes miniatűr akármit feljegyeznék. Hogy ez miért olyan nehéz megtalálni nem tudom.
-
Goblin12
őstag
Üdv,
szerintem rendesen felfekszik szépen átlósan lettek fixre csavarva a csavarok. . . de mihelyst szerzek kis fejű csavarhúzókat, ízeire szedem az egészet és akkor ténylegesen meglátom mi a gond, mert ez nem normális a noti bal alsó sarka baromi forró.
CPU alapjáraton 54-62°C
PCH DIóda 50-65°C <-- mi ez a PCH? :S
GPU 55°CAlaplap is baromi forró, mondjuk kézzel még fogható de a cpura ráég a kezem. . . Meg maga a RAM-Slot is bazi forró tud lenni. Nem tudom ezek normális hőfokok-e a gép megvan emelve az aksi alá tettem egy szemüvegtokot, de ez se sokat használ, a szobában annyi fok van általában amennyi kint.
De szerintem veszek egy valami jó minőségű pasztát is és azzal is újra kenem az egészet.
Rézpad micsoda? Tutira nem, ram chipre mindig is gappad kellett, csak úgy mint asztali VGA-nál.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Van nekem egy lenovo W510 4389 W1B-m és a noti bal alsó sarka mi a frásztól majdnem 2x olyan meleg mint a CPU rész? Nagyon gáz és nem tudom mi van ott, mitől tudna az a kis rész ennyire melegedni.
Az USB rész olyan marha forró, hogy melegebb a stick mint a hűtés maga.
Esetleg azt tudjátok, hogy hol tudnék venni, a GPU memória chipjeire új gap padet valami jót, mert ami rajta van az egy kalap szar. Azt tudja még valaki, hogy melyik típusra pontosan idepasszoló komplett hűtőegység?
A billentyűzetet már kiemeltem a helyéről, így tűrhető a hőmérséklet, de van oylan, hogy a sima windows asztalon való boklászás közben felmegy az egész hőmérséklet 99 fokra és kikapcsol a gép, hogy ez mitől van, a venti forog mint az őrült. Por nincs a hűtőben, pasztázva is volt rendesen.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest