- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
válasz
FoxiestFox #68872 üzenetére
És azt honnan tudom meg, hogy milyen vastagságú gap pad kell a memória chipre? ( w510 ) hiába keresek leírást a hűtésről nem találok sehol erre szolgáló infót.
Én csinálnék notebookot, minden egyes miniatűr akármit feljegyeznék. Hogy ez miért olyan nehéz megtalálni nem tudom.
-
Goblin12
őstag
Üdv,
szerintem rendesen felfekszik szépen átlósan lettek fixre csavarva a csavarok. . . de mihelyst szerzek kis fejű csavarhúzókat, ízeire szedem az egészet és akkor ténylegesen meglátom mi a gond, mert ez nem normális a noti bal alsó sarka baromi forró.
CPU alapjáraton 54-62°C
PCH DIóda 50-65°C <-- mi ez a PCH? :S
GPU 55°CAlaplap is baromi forró, mondjuk kézzel még fogható de a cpura ráég a kezem. . . Meg maga a RAM-Slot is bazi forró tud lenni. Nem tudom ezek normális hőfokok-e a gép megvan emelve az aksi alá tettem egy szemüvegtokot, de ez se sokat használ, a szobában annyi fok van általában amennyi kint.
De szerintem veszek egy valami jó minőségű pasztát is és azzal is újra kenem az egészet.
Rézpad micsoda? Tutira nem, ram chipre mindig is gappad kellett, csak úgy mint asztali VGA-nál.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Van nekem egy lenovo W510 4389 W1B-m és a noti bal alsó sarka mi a frásztól majdnem 2x olyan meleg mint a CPU rész? Nagyon gáz és nem tudom mi van ott, mitől tudna az a kis rész ennyire melegedni.
Az USB rész olyan marha forró, hogy melegebb a stick mint a hűtés maga.
Esetleg azt tudjátok, hogy hol tudnék venni, a GPU memória chipjeire új gap padet valami jót, mert ami rajta van az egy kalap szar. Azt tudja még valaki, hogy melyik típusra pontosan idepasszoló komplett hűtőegység?
A billentyűzetet már kiemeltem a helyéről, így tűrhető a hőmérséklet, de van oylan, hogy a sima windows asztalon való boklászás közben felmegy az egész hőmérséklet 99 fokra és kikapcsol a gép, hogy ez mitől van, a venti forog mint az őrült. Por nincs a hűtőben, pasztázva is volt rendesen.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest