- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajan2
csendes tag
válasz
G-lader #46262 üzenetére
Hello,
Fel napja hasznalom a T430u-t, eddig megvagyok vele elegedve. Egyedul a kijelzot kritizaltuk, de egyaltalan nem tragikus. A feher tenyleg kek (blue) volt de a keket visszavettem -7-re a green-t pedig 5-re. Par percet meger vele jatszani.
Kerdesem lenne hogy milyen tipusu az SSD-je ? Olvastam 7 ill. 9 mm-esrol is (ASUS temaban). A jelen 128Gb lehet nem lessz eleg.
-
pajan2
csendes tag
válasz
G-lader #46240 üzenetére
a gép 3D munkához kellene ill. képszerkesztésre de úgy fest veszek mellé egy monitort, ami korrektebb képeket ad. Egyébként az E330-ra is gondoltam de a kontraszt 135:1 körül van. Ami hihetetlen, hogy a megfizethető IPS monitorral szerlet gépek esetében is az arány kb. 65-70% sRGB, ISP kizárólag a látószöget szélesíti. X230 is jó lenne, de a HD 4000 csak játékra való, 3D modellezésre a gyenge OpenGL támogatás miatt aligha.
Ami egyébként az X230-as kinézetét illeti, (a Lenovo modellekkel csak pár hónapja ismerkedem) azt hittem a bolt ilyen régi kacatokat árul, rá sem nagyon néztem. Pár hét múlva találtam egy cikket, hogy a külső 1997-ből való
, Nos, igazi retro szupergép lenne, ha lenne benne eGPU.
-
pajan2
csendes tag
válasz
G-lader #46214 üzenetére
Ez igy van, kozel 3 honapja mar hogy a netet bujom laptopert, de be kell hogy lassam valahol kompromisszumot kell kotnom. Lehet megegyszer visszanezek az uzletbe, de mar hulyenek neznek.
Egyebkent 14 es 13 colos laptopokokkozul alig talalni jo kijelzoset, ami meg megfizetheto, es GPUja is van. -
pajan2
csendes tag
válasz
G-lader #46170 üzenetére
Szia, köszönöm a választ. Részben 3D grafikára is kellene. A mostani Asusnak bár elég erős a kijelzője de egyszerűen be kellett látnom, ezzel nem lehet látványtervet készíteni, ami azt illeti a kontraszt nagyon alacsony és bár ha alaposan húzok is rá PS-ban, más monitoron iszonyat. Egyszó mint száz, ezekszerint nem érdemes megvenni, pedig a design, a GF 620M és egy i5 vagy i7-essel kiváló konfig és egy nagyon masszív gép.
-
pajan2
csendes tag
Helló.
Valaki esetleg tudna tapasztalatokat mondani a T430u modellel kapcsolatban. Nagyon tetszik a gép, viszont a képernyőt nagyon gyengének találom. Alapvetően 175 cd/m2 (notebookcheck.com) elég hosszútávú kb. 6-8 óra gépezéshez. Jelenleg egy asus X5DI laptopom van kb. 250 cd/m2 fényerővel, ami azt illeti elég kényelmes a szemnek. A gépet boltban is megnéztem, de még kérdéses hogy megvegyem e.
Ami azt illeti Thinkpadek talán nem túl jók képernyő/aksi területén, T430s jó lenne de 280 cd/m2, 1 óra aksival nem túl jó befektetés.
Bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest