Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-lader
tag
válasz
pajan2
üzenetére
Szia!
Mi érdekel pontosan?
Én épp egy ilyet használok, és igaz ami igaz a kijelző az nem a legjobb (ez a gép legnagyobb hibája), és nekem is feltűnt az előző gépem után, aminél 190-220cd/m2 -t tudott a kijelző, illetve a színei azok siralmasok, a fehér mint olyan nem létezik, helyette szürkéskék van
viszont amúgy e kijelzőtől és 1-2 apróságtól eltekintve szerintem egy nagyon jó gép.Ezek az apróságok:
- Hülye egy barom volt aki tervezte a gépet, és a palmrest-nél körben hagyott egy fél mm-es rést, mert oda minden szar (por+morzsák) betalálnak, illetve a kezedet is tudja vágni gépelés közben.
- Ugyanúgy van egy srég rés a tapipad aljánál is, oda is minden szar be tud jutni.
- Ugyanez igaz a billentyűk alatti résekre, ki talál ki ilyet???
- Hangos a 7200-as HDD, jóval hangosabb mint a venti.Amúgy szerintem egy jól összerakott, stabil (atomstabilnak tűnik, sehol nem hajlik be, sehol nem nyikorog, és a kijelző lapja is atomstabil a vékonysága ellenére) gép. Én raktam bele egy 256Gb-os mSATA SSD-t és arra húztam fel a rendszert (amúgy a gyári SSD cash-el is érezhetően gyorsabb volt mint egy csak HDD-s rendszer), meg +4GB ram-ot, és így szuper jó kis gyors gép lett. Az 500Gb-os HDD-t meg meghagytam az adataimnak. A tapipad egy kis testreszabás után nagyon jó, és ugye sokkal nagyobb is mint pl. a T430s-nél. Hangszórók jók, és hangosak.
Összességében nem bántam meg hogy megvettem, és azt sem hogy nem az i7-es verziót vettem, hanem "csak" az i5 3427U-sat, ez szerintem elég mindenre amire használom (Net, Office, Access, PS, Corel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
viszont amúgy e kijelzőtől és 1-2 apróságtól eltekintve szerintem egy nagyon jó gép.