- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adampofaa
csendes tag
hat en oszinten szolva nem nagyon tudom.
annyi volt h mikor megvettem akkor is egyora korul volt az akku egyora huszperc kb... mondtam a tulajnak h mi a gondom ( elvileg 2oras akkuval adta el ) mondta h formazzam le az akkut.
leformaztam es ket orata birt az akku. mostmeg elszallt format kozben es nem birja a ket orat. azota egyszer ujraformaztam mar hatha ujra eleri a ket oras allapotot, de ez nem jott ossze sajnos. -
adampofaa
csendes tag
Hello sziasztok problemam volna, remelem tudtok segiteni.
Nemreg ujraformaztam az x40es notim 1900 mAh- aksijat. Sajnos formazas kozben 70%korul vmiert lehibernalt a gep. Gyorsan bekapcsoltam folytatta a formazast, aztan kesobb megint hibernalt egyet. ( Nem ertem miert, hisz elotte akkuformazasnal nem csinalt ilyet )
Remeltem h az addigi cirka ketoras akkum nem erzi meg ezt, de sajnalatosan az elettartalma 50perc egy orara csokkent. Gondolom betudhato ez a formazas kozben torteno hibenalasnak ugyebar... Esetleg van-e valami otletetek, hogyan lehelhetnek bele meg eletet, vagy egyetlen megoldasom maradt hogy uj akkut vegyek (az 50perc nekem karcsu minimum a 2ora szukseges)
Ha vasarolok kitol volna erdemes, es milyen arban ? Eleg az utangyartott vagy erdemes gyarit nezni? az uj 1900-es akku meddig birja kb ? erdemesebb a 4400mAh- ra beruhazni ?
( hasznaltan vettem a mostani gepem, ezert nem tudom milyen lehetett az uj akku. )
Elore is koszonom annak aki veszi a faradozast es valaszol.udv
-
adampofaa
csendes tag
Hello kerdesem volna hozzatok.
Most vettem egy x40es laptopot es szeretnem leformazni az akkumlatorat. Sajnos nem teljesen ertem a leirast angolul es orulnek ha valaki tudna segiteni....
battery maximiser wizard program van a gepen...
koszonom udv adam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest