- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
Van egy Thinkpad 600E-m és az lenne a gondom, hogy ahogy a Win betölt, megáll benne a cooler. Tegnap vettem észre, már nagyon forró volt a gép, a cooler persze akkor sem ment. Bekapcsoláskor rögtön elindul, amint a Win üdvözlőképernyője bejön megáll. Win 2000 van rajta, amit nLite-val kicsit kitakarítottam hely spórolás miatt. Emiatt lehet? Esetleg kiszedtem belőle valamit ami ezt vezérli?
Másik kérdésem, hogy vettem bele már 2 db 128 mb PC100-as ramot is, de egyikkel sem megy. Egyiket ha berakom, majd bekapcsolom akkor bekapcsol de tök sötét a képernyő, a másikat nem látja, nem használja, a BIOS-ban futtatott mem test azt írja ott van, de nem használja. BIOS frissítés megoldhatja ezt a gondot?
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó 128, vagy 256 MB-os PC100as SD memóriája, ami elmenne egy Thinkpad 600E-ben?
-
Hellas
senior tag
Még egy kérdésem lenne!
HDD-ben szabvány méret, kialakítás van az IDE-n belül?
Pl ez jó lenne nekem?
És ugyanez a kérdés optikai meghajtóra, abban is midnegyik egyforma, szabványos? Vagy valami spec. kell bele?
ÉS mégegy kérdés:
Amit mutattál oldalt, ott volt egy videó, hogy mi micsoda a gépen. A jobb oldalán van egy csatlakozó, ami elvileg valami belső floppy meghajtó valamilye. Most ez mi is pontosan? MEg mi az, hogy belső floppy meghajtó?
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
Vettem használtan egy IBM Thinkpad 600E típusú gépet, eddig nagyon tetszik.
366 mhz CPU
128 MB RAM
10 GB HDDLenne pár kérdésem.
1. RAM-ot jól tudom, h 256 MB-os SD-t tehetek bele legnagyobbat? Többi paramétere mindegy?
2. Vinyó az bármekkora lehet, csak IDE legyen?
3. Először XP-t tettem rá, de kicsit sok volt neki, majd 98-at, de ahoz meg nem találok drivereket, így most Win 2000 van rajta, ezzel egész jó a sebessége. A gép főleg netezésre van és filmet nézni terveztem, de a filmnézés eléggé lassú, a beépített classic media playerrel a leggyorsabb, de csak kisablakban, ha nagyobbra állítom, akkor már szaggat..
Lehet ezen segíteni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Táp ventilátor csere
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged