- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Begi
senior tag
válasz
barnam_ #126344 üzenetére
és totron
Használat közben nem zavaró.
Céges noti volt, családtagtól szereztem..
Megnéztem, mielőtt megkaparintottam, akkor ennyire nem látszott.
Mikor garis egy kijelző?
Hűtés mikor számít garisnak?Feleségemnek is szereztem egyet, annál nem működött a space billentyű rendesen. Bejelentettem CHS-nek, mondták küldenek futárt, de először küldjem a noti számláját.
Mondtam az nincs, használt, meg amúgy is azt látom, hogy on-site garis. Mondták, hogy akkor beszerzik az alkatrészt és házhoz jönnek... Kicserélték, meg a borítást is, persze lehet egyben van az alkatrész, nem láttam, mikor csinálták. -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Szert tettem egy Lenovo T14s Gen1-re, ami még gyártói garis (onsite).
Eddig nem nagyon foglalkoztam vele, így most vettem észre, hogy milyen a kijelzője és hogy eléggé melegszik.
Szerintetek cserélnék a kijelzőt és a hűtést gariban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Anime filmek és sorozatok
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest