- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabozsolt87
tag
válasz
donjohnson #117916 üzenetére
Secure boot ki van kapcsolva, az eszközöknél engedélyezve a wwan eszköz.
-
szabozsolt87
tag
válasz
donjohnson #117916 üzenetére
Lenovo L460, WD m.2 SSD ez a típus:
https://www.westerndigital.com/products/internal-drives/pc-sn530-ssd#SDBPMPZ-256G -
szabozsolt87
tag
-
szabozsolt87
tag
Sziasztok,
Van egy Lenovo L460 gépem és szeretném egy picit módosítani. Jelenleg egy 128 GB SSD van benne, de arra gondoltam, hogy teszek bele egy nvme vagy m2 SSD-t a 2,5“ foglalatba meg egy nagyobb kapacitású HDD-t háttértárnak. Az a kérdésem hogy van e olyan szoftver amivel meg tudom nézni, hogy egyáltalán bele tudom e tenni ezeket a modulokat? Nem szeretném azért szét szedni, hogy megnézem. Hwinfo oké mutatja hogy van esetleg még egy memória modulnak hely és a többit írja esetleg? A lenovo oldalán már próbáltam informálódni, de ki tudja hány féle alaplappal szerelték hiába van meg a type meg a s/n number.
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Elden Ring
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest