- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #23573 üzenetére
Nem, itteni embertől volt... de felajánlotta, hogy akkor visszaveszi (postaköltség mondjuk nem került szóba, meg előbb kellett volna visszaküldenem), de ebbe már nem akartam belemenni. Szóval részéről korrekt volt a felajánlás, csak épp előtte hallgatta el. Szóval tanulópénznek tudom be. A másik, hogy akkor tényleg nem volt ilyen baja.
-
op9
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #23570 üzenetére
Ok, köszi!
Ha tehetem, kipróbálom. Használnék gyárit, de sajna így vettem, és utólag derült ki, hogy utángyártott. Azt meg már nem mertem megjátszani, hogy visszaküldjem, mert még nagyobbat bukhattam volna rajta. (valamint akkor nem volt ilyen baja) -
op9
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #23567 üzenetére
Mivel kikapcsolt állapotban sem töltött, hanem egyből átváltott zöld ikonra, ezért meg sem próbáltam csökkentett módban, de most "miért ne" alapon kipróbáltam, és a szokásos... lehúzom a töltőt, és kikapcsolt a gép.
-
op9
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ami már itt felmerült, de nem találtam rá választ.
Nekem pontosan az a problémám, hogy egyszer csak egy áramszünet alkalmával a gép is kikapcsolt. Ekkor vettem észre, hogy akkuról nem üzemel, holott eddig tökéletesen ment.
Az akksi utángyártott, de használtam vele.
Ez kb. 98%-os akkutöltöttségnél történt először, és azóta egyáltalán nem tölti, és folyamatosan csökken. Most 72%-nál van, és a ThinkVantage Toolbox, valamint Power Manager-t itt látjátok. Bár itt írja, h mivel utángyártott, ezért lehet, hogy nem fogja tölteni, de eddig akkor miért tette?
Nem tudom, hogy mennyire szoftveres lehet, mert kikapcsolt állapotban is, amikor rádugom a töltőt, akkor narancssárgán bevillan az akksi ikonja, majd 1mp után elalszik, és átvált zöldre. A windows-os töltöttségi ikon azt írja, h "72% áll rendelkezésre (csatlakoztatva, nem töltődik)".
BIOS frissítés nem történt. Battery gauage reset-et nyomtam neki, de látszólag nem csinál vele semmit.Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyar az űrben
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest