- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
hyperspace #85063 üzenetére
simán
két réteg közt kosz...érdekes leginkább, vágnám fejéhez aki odaadta, gyári gondos kategória erősen
én is találkoztam már olyannal aminél hajszál - feltételezhetően, mert más testrészről is lehetett éppen- volt régebbi tp-nél...hogy az hogy tud odakerülni
500-asom gondja meglett...
valami a panelnél volt a csatlakozójánál/csatlakozójában, valszeg szintén gyári hibás történet
a gyári kábelen kívül más abba nem ment
valszeg az is kontaktos lett a csati terén, másik kábelt beleerőltettem - egy részét- ott már nem ment el a kép semmilyen nyomásra, de "normál" képet nem adott, csak színek változtak
-
Tikakukac
titán
válasz
hyperspace #85060 üzenetére
Nagyon baráti áron kapnék elviekben T450-et. Nem tudom, félek, hogy hiába raknám azt is romig IPS-el meg minden bővítéssel a maradék csíráját is kiütné belőlem a TP családból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged