- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
elmepocok #117603 üzenetére
Nem lesz egyszerű döntést hoznod itt olvasva a hozzászólásokat
Ha gyakran kell vele filmezni 4k 60Hz-en *, én arra egyébként lehet egy ITX-es HTPC-t építenék. Esetleg valami low profile vga-val hogy tuti ne legyen hátrány az integrált vga-ból.
*mivel úgyis madzagon kellene össze kötnöd a tv-vel
-
barnam_
nagyúr
válasz
elmepocok #117596 üzenetére
Hát nem tudom, egy modernebb vasnak ne okozzon gondot a 4k 60Hz, ha a matuzsálemi W530-nak is megy a 4k 30Hz. Ha meg desktop replacement a cél, akkor gondolom nem T-ben, hanem P szériában gondolkodsz.
Sajnos a 3.gen i7-ben vagy a Quadro K2000M-ben nincs hw hevc dekóder, de erőből megoldja a 4k filmet, csak közben a ventilátor nem épp csendes.
-
HSM
félisten
válasz
A normális USB-C dokkolók vagy DP-os MST hubok, vagy TB3-as "csomagolt" DP jelet visznek. Tehát mindenképpen a dokkoló hozzányúl a jelhez, ha HDMI-t csinálsz belőle. Ami a 8-10 genben van, az HDMI-n nem is tud egyébként 4K60-at, csak 24Hz-et adatlap szerint.
#117594 Tikakukac : Ryzenes T14 szerintem már egész jó erre.
#117597 Tikakukac : Ehhez az állapothoz fel kellett ébresztenie magát... Én ezért (is) tiltok minden ébredést okozó beállítást (pl. hibrid alvás, időzítők...). Így sosem fordult elő a leírt jelenség se T480s-en, se T14 G1a-n, pedig rendszeresen altatom őket.
-
Tikakukac
titán
válasz
Mert egyszerűen nem tudnak laptopot gyártani sok-sok éve.
Ma mire mentem be dolgozni? Üvölt a gépben a venti, kijelző semmi reakció. Ennyi. Elaltattam tegnap este dokkon és erre mentem be.
Asztali ilyet nem csinál. Az stabil, mint a beton. Nameg csendes és tudja az órajeleit napestig tartani.
-
barnam_
nagyúr
válasz
elmepocok #117593 üzenetére
Intel H.265/HEVC infó:
H.265/HEVC Hardware Encoding and Decoding Support
Encode and Decode Capabilities for 7th Generation Intel® Core™ Processors and NewerRöviden: "Hardware accelerated support for the H.265/HEVC codec starts with 6th generation Intel® Core™ processors."
Dokkólóról nincs infóm, az passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Vezetékes FEJhallgatók
- DOOM - The Dark Ages
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest