Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tim82
félisten
válasz
The DJ
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ECP-t tudsz downgradelni.
Átolvastam, amit írtál, de nem találtam meg, hogy próbálkoztál-e a CMOS elem kiszedésével (csak akkor csináld meg, ha nincs BIOS password beállítva).
Esetleg még itt van némi tipp, talán a BIOS-ba belépés helyett Ctrl + P-t ütve boot-kor találsz valamilyen érdemi beállítást.
ghost364
PubszonSzerintem a TPFC önmagában szinte biztosan nem csinál ilyet. Nekem X220-on pár hete jött meg az Anniversary Update Win 10-re, azóta kétszer tapasztaltam ugyanilyet, hálózatról, 84%-ra feltöltött akkuval. Előtte a 1511-es build-en nem volt ilyen.
Még azt is el tudom képzelni, hogy a Lenovo Settings legutóbbi frissítéseinek velejárója. Mindenesetre én átnéztem a Windows-os energiasémákat, kilőttem, hogy hálózatról sohase menjen sleep-be és azóta nem csinálta.
-
The DJ
addikt
válasz
The DJ
üzenetére
Még mindig ezzel küzdök.
Valaki tudja, hogy hogy lehet downgradelni az ECP-t? 1.14-en ragadtam, hiába flashelek bármilyen BIOS-t (kb 6-7-et megpróbáltam ma), a BIOS verziója változik, az ECP marad mindig 1.14. A hivatalos módon indultam, aztán próbálkoztam manuálisan a Winphlash 64-el is + volt egy próbám kiírt lemezes boottal is.
Aktiválni és/vagy frissíteni kellene az Intel AMT-t, de a config menü fagy, az ECP-t nem tudom cserélgetni, a BIOS verziók között pedig nem látok különbséget, mindnél megmarad a probléma.
Tennék egy próbát más ECP verzióval, de nem értem miért nem cserélődik. Nincs downgrade-re lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Dell UltraSharp U2913WM 29" 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest