- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
-
-
Tikakukac
titán
válasz
bokorugró #58390 üzenetére
Nyugi vettem én is olyan használt gépet már, amiben volt vinyócsere, akksicsere meg kapott billzetet és dokkon ment, gyakorlatilag nem tudtam megmondani, hogy nem új (pedig én tényleg sok új gépet fogdosok). Most adok el épp olyan lapot ami olyan gépben volt ami tényleg nem ment, na ennek még illata van szétszedés után
Lassan az én gépem is tök új kinézetre, pedig 4 donorból van összecsapva. Megtévesztés
Soroksár nem tudom micsodánál kell keresni.
-
Tikakukac
titán
válasz
bokorugró #58385 üzenetére
Én mindent elhiszek, a te szaktudásodat sem akarom alábecsülni, de nagyon keményen megcsinálok egy lovat a Hősök tere közepén, ha te most bírtál venni egy újat ebből a típusból. A fél év gariról Alfa jut eszembe, aki jó gépeket szokott árulni, de egy venti szopósodás nem lenne az első eset egy használt gépnél.
Hasonló tapasztalat van minden gépnél, ezt úgy hívják, új ventilátor, 2 hét alatt eladtam egy rakat ventit, és pontosan ilyen jelenségek miatt vitték, tippelhetünk akkor, hogy mi lehet a gond.
A nem használt gépeken nem kopik ki a venti, vagy ez egy nagyon elsikerült gyári hibás lehetett. Szedd ki nyugodtan, alfa nem tépi le a fejedet érte, és lássuk a tengelyt. Ha nútos, akkor jössz egy tábla Milkával
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- HP 255 G10 (Ryzen 5, 512GB NVMe, garancia)
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest