- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
-
-
Tikakukac
titán
válasz
bokorugró
üzenetére
Nyugi vettem én is olyan használt gépet már, amiben volt vinyócsere, akksicsere meg kapott billzetet és dokkon ment, gyakorlatilag nem tudtam megmondani, hogy nem új (pedig én tényleg sok új gépet fogdosok). Most adok el épp olyan lapot ami olyan gépben volt ami tényleg nem ment, na ennek még illata van szétszedés után
Lassan az én gépem is tök új kinézetre, pedig 4 donorból van összecsapva. Megtévesztés 
Soroksár nem tudom micsodánál kell keresni.
-
Tikakukac
titán
válasz
bokorugró
üzenetére
Én mindent elhiszek, a te szaktudásodat sem akarom alábecsülni, de nagyon keményen megcsinálok egy lovat a Hősök tere közepén, ha te most bírtál venni egy újat ebből a típusból. A fél év gariról Alfa jut eszembe, aki jó gépeket szokott árulni, de egy venti szopósodás nem lenne az első eset egy használt gépnél.
Hasonló tapasztalat van minden gépnél, ezt úgy hívják, új ventilátor, 2 hét alatt eladtam egy rakat ventit, és pontosan ilyen jelenségek miatt vitték, tippelhetünk akkor, hogy mi lehet a gond.
A nem használt gépeken nem kopik ki a venti, vagy ez egy nagyon elsikerült gyári hibás lehetett. Szedd ki nyugodtan, alfa nem tépi le a fejedet érte, és lássuk a tengelyt. Ha nútos, akkor jössz egy tábla Milkával

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Asztalos klub
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i5-7200 laptop (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lassan az én gépem is tök új kinézetre, pedig 4 donorból van összecsapva. Megtévesztés