- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
azbest #97883 üzenetére
Kb rájöttem.
Van pár háttér-program ami megprögeti néha a CPU-t (most pl. 35%-35% a céges McAfee scanner service meg a Win modules installer) - ilyenkor aztán bekapcsol a turbo boost, proci 3,9GHz és indul a hajszárítózás.
Mivel CPU igényes programot nem futtatok (ha igen akkor szerveren), ezért szerintem utána nézek hogy lehetne kikapcsolni a boost-ot, akkor szerintem bekussol.
Szerk:
És működik is. Advanced power management, maximum processor state vissza 99%-ra -> boost nincs, proci 2,8GHz-en, %-os terhelés nem változott, venti fél percen belül lecsendesedett, nyugi van. Legalábbis irodai környezetben már nem zavaró a zúgás. -
Alg
veterán
válasz
azbest #97883 üzenetére
Win10.
Közben kicsit utánamentem, mindenféle háttérprogramok pörgetik meg bekapcsolás után a procit, és szerintem kissé alul van tervezve az i7-hez a hűtés mert amint megemelkedik kicsit a terhelés azonnal küldi neki a hajszárítózást ezerrel. Mondjuk az is furcsa hogy ennyire süvít, a korábbi TP-jaim közül egy sem csinált ilyet, még ha járt is a venti.
Indexelő meg valami windows store alkalmazáskezelő megy mindig bekapcsolás után - indexelést levettem minimumra, a másikkal meg nem lehet mit kezdeni - egy idő után lenyugszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő