- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madara-san
aktív tag
válasz
FoxiestFox #96139 üzenetére
W530, ugyanúgy 6300 Ultimate-N wifi. Win10 LTSB 2016 ugyan ez a probléma (LatencyMon progival mérve, ndis.sys ugrik ki nagyon komolyabb hálózati aktivitás során).
Egy darabig kutattam, mit lehet ellene tenni - a topikban lévő összes megoldást megpróbáltam és sajnos semmi nem segített rajta. Jelenleg a legújabb wifi driver van fent, és ez a registry módosítás. Sajnos W530-on a non-whitelist bios is egy nehezebb feladat, úgyhogy a kártyát sem tudom kicserélni.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #96139 üzenetére
Nálam az AMT beállítás volt hatással a DPC-re, meg kicsit egy frissebb driver: [link] [link] [link].
De igazából megoldás egy NWL BIOS lett, egy ilyen wifi kártyával: [link].
Eredmény: [link].
Szerintem nem kell hozzá különösebb komment.
Bár így is pirosban maradt szélsőséges esetben a DPC, de a hang/videó akadozás változatlan körülmények között teljesen megszűnt, vagy legalábbis messze az ingerküszöböm alá csökkent, mert tökéletesen elégedett vagyok vele azóta is.
Bőven megérte a kártya a postával együtt is csak néhány ezer forintos árát. Csak azt sajnálom, hogy nem léptem meg korábban a cserét, és annyi időt/energiát öltem eredmény nélkül a 6300-ba.
A LED-et nálam win7 alatt nem működteti, de elmondani sem tudom, mennyire nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple iPhone Air - almacsutka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS FX505DY játszós laptop, megkímélt állapot
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest