Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Penguin95
üzenetére
Oké, részemről ez csak "buyers beware", én is hasonlóan állok a dolgokhoz, nem szeretek régi, ám minőségi eszközöket kidobni vagy lecserélni, ha amúgy működnek.
Elképzelhető, hogy van itthon valamelyik alkatrészes dobozomban belső BT antenna T4x-hez, ha nem nagyon sürgős, akkor kb. egy héten belül meg tudom erősíteni, hogy megvan-e. Ha van, szívesen odaadom, természetesen ingyen.
T4x-szériás gépekkel egyébként néhányszor én is végigjátszottam a lehetséges és értelmes bővítések sorozatát (mind az előző, mind a jelenlegi évtizedben, és valószínűleg még 1-2 alkalommal fogom is), igaz, jelenleg már csak a 15", IPS kijelzős modellekért adnék pénzt.
Amin én szoktam végigmenni, az a RAM maximumra bővítése, a CPU cseréje valamelyik nagyobb órajelű kompatibilis darabra, a WLAN kártya cseréje vagy kiváltása akár nem gyári belső, akár CardBus kártyával, illetve valamilyen módon SSD (általában IDE-mSATA átalakítóval érdemes mSATA SSD-t, nekem pl. Samsung PM810-zel még a trim is működött T43 / Win 7 alatt). Gyorsvonat persze így sem lett egyik gép sem, de bőven használható volt, nem téptem a hajam amiatt, hogy csigalassúak lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Stealth A16 AI+A3XWHG Copilot+PC/OLED 16 240Hz/RTX 5070 Ti/Ryzen AI 9 HX 370/AI optimalizált
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti
- Hp Elitebook 840 G1 14'' - I5 4310U 2.00GHZ 8 Gb - 256Gb
- Lenovo Thinkpad L580 15,6" FHD - I5 8350U - 8Gb - 256 Gb
- Hp Probook 640 G4 - I5 7300U - 32Gb rammal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-7G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest