- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
otps
aktív tag
válasz
Tikakukac #92752 üzenetére
A város országon belül és az ország az sajnos tud betenni dolgokat. Volt, hogy rendeltem én a boltból és a kinti haverom. Nem gyengén más lett a hang amikor én kértem újra számlát SN-el és amikor ő.
Egy kicsit konkretizáljuk a kérdést! Most talán nem kell ennyire rébuszokban beszélni, egy külföldi tapasztalatról van szó. Azon kívül, hogy a konkrét bolt neve nem is érdekel, fontos lehet:
- AMelyik országról van szó? Külföld és külföld között azért van különbség, nem egyforma az egyes országok üzleti kultúrája.
- Van-e az adott boltnak a Luxnote-hoz hasonló online reputációja (eBay, TrustedShops.eu)?
- Mi az az SN?
Ha tényleg csak ezen múlik, meg tudom rendelni a németországi barát/rokon címére is, legfeljebb egy kicsit később kapom meg.Ha baja lesz a gépnek akkor pedig kalapom megeszem ha egy boltnak belefér ezekre a futár bevallalása. Elég gyorsan elfogyna a profit akkor.
Az is egy reális opció lehet, hogy kifelé én fizetem, visszafelé ők. Ez egy vállalható pluszköltség egy esetleges meghibásodás esetén, ha amúgy minden más érv az adott bolt mellett szól. Európa nem külföld. Gondolj bele, Amerika sokkal nagyobb, ha egy másik államba kell küldeni valamit, kb. ugyanannyi a postaköltség, mint egy másik európai országba.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/40 GB/256 NVMe /14" FULL HD magyar bill/10 magos
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest