Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple Watch
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én csak azt nem értemi, miért akar mindenki jó kijelzőt notebookba. Notebookba alacsony fogyasztású kijelző kell, nem nagy betekintési szögű, meg csodaszínű.
Persze, grafikai vagy überprémium modellekbe oké, de egy "mezei" üzleti gépbe?
(#76032) Aggregátor: Ez azért eléggé user és felhasználás függő. A RAM egyértelműen nagyon jó, de az SSD upgrade-től egyáltalán nem estem hanyatt.
(Azaz de, ez volt a legjobb tapasztalatom: "Végre néma!")
A Core2 Duo procik erőben is azért érezhetően elmaradnak egy modernebb cucctól, ahogy fogyasztásban is.(#76033) tothjozsi96: Én is asztaliról váltottam notebookra, de megtartottam a kedvelt, kényelmes asztali perifériáim, a noti pedig dokkolóban csücsül. Így mobil is vagyok, kényelem is van, és azért megvan a maga varázsa a 24"-os IPS monitornak.

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Amikor megvettem akkor úgy vettem meg hogy kell egy laptop és kész.
Akkor még volt asztali gépem (3570k, HD7970 + 22" Full HD kijelző), ezek mellett nem volt szükségem annyira a laptopra.
Most csak az van, szóval így eléggé zavaró már a kijelző mert mindig ezt használom ...
Ezért nem gondoltam bele komolyabban.
Most ha az egész kijelzőt meg mindent ki akarnám cseréltetni az se érné meg, ez a laptop nekem már sehogy sem éri meg kb ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Windows 11
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Robotporszívók
- Le Mans Ultimate
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(Azaz de, ez volt a legjobb tapasztalatom: "Végre néma!")