- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Egyébként nálam is elkezdett disznólkodni az alvás a T420-on. Mostanában 5-ből kb. 1 szer nem megy el aludni, azaz elindul, de az alvás visszajelző lámpa már sosem gyullad ki, viszont a gép melegszik, és egy idő után be is kékül. Ez azóta van, mióta SSD-t és friss rendszert kapott. Még sokat nem foglalkoztam vele, de elsőre úgy tűnik nekem, vagy a külső winyómhoz, vagy a hálókártyához lehet köze. Még sosem csinálta, ha bezártam a böngészőt és a torrent klienst.
Mondjuk annyiból nem vagyok meglepve, hogy sosem számított ez egy megbízható dolognak sajnos, pedig amúgy nagyon hasznos kis funkció lenne.

-
minek?:S
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az a baj, hogy nagyon én sem vágom ezeket a dolgokat.. nemrég a wifi szállt el(anno ki se lett kapcsolva, csak mivel én költöztem másik szobába, volt egy szabad UTP, amit mondom, hogy ne álljon ott üresen, meg csak gyorsabb, rákötöttem, csak mikor fél év után wifizni akartunk, nem ment.. sehol nem jelent meg...). Most meg eddig működött ez az ébredés felnyitásra, most meg azt mondja, hogy egyre többször nem reagál és nem tudjuk, hogy miért nem.. majd akkor a reinstall után meglátjuk.
ui.: nem is cipelgeti nagyon, az idő 95%ban itthon pihen az asztalon, ritkán viszi el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egér probléma
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi