- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
userZ
aktív tag
válasz
pcMANiac #6933 üzenetére
Én a T400-asom billjére panaszkodtam itt pár napja. Ha határozottabban gépelek rajta, és kicsit erősebben nyomkodom, itt-ott hajlik rendesen. Ezenkívül zörgő, rezonáló hangot is adott ki jó pár billentyű alatt a klaviatúra. Azóta elvittem szervízbe, ahol szétkapták: kiderült a zörgő hang azért volt, mert egy kábel beszorult a klavi alá. A hajlás meg azért lehet, mert a szervizes szerint széria hibás (egyetlen egy csavar rögzíti alul három helyett és valami fémlap is hiányzik szerinte). Rendelt egy új bill-t, kiváncsian várom mennyi változás lesz. A palmrest a T szériánál tényleg huppan kicsit itt-ott, de ez a roll cage vázszerkezet és a felette levő műanyag vékony borításnak tudható be. Mondjuk szvsz kitalálhatnának egy szorosabb rögzítési módot erre. Amúgy nagyon jó kis gépek ezek, dehát tökéletesek ők se lehetnek.
-
mdk01
addikt
válasz
pcMANiac #6933 üzenetére
Az a borítás alatt van a roll cage ami a gép masszivitását adja, azt burkolták be egy vékonyabb fekete rugalmasabb műanyaggal. Azért hibog mert a roll cage és a fekete burkolat között van pár tized milliméter.
Ezt azért nem lehet tapasztalni szerintem egyetlen más gyártónál sem mert ott egyetlen vastag burkolat van és kész. Ha az ott törik akkor törik minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- ASUS Vivobook Pro 16X 4K OLED M7600Q /Ryzen 7 5800H/RTX 3050/16GB/512GB M.2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest