Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
userZ
aktív tag
válasz
pcMANiac
üzenetére
Én a T400-asom billjére panaszkodtam itt pár napja. Ha határozottabban gépelek rajta, és kicsit erősebben nyomkodom, itt-ott hajlik rendesen. Ezenkívül zörgő, rezonáló hangot is adott ki jó pár billentyű alatt a klaviatúra. Azóta elvittem szervízbe, ahol szétkapták: kiderült a zörgő hang azért volt, mert egy kábel beszorult a klavi alá. A hajlás meg azért lehet, mert a szervizes szerint széria hibás (egyetlen egy csavar rögzíti alul három helyett és valami fémlap is hiányzik szerinte). Rendelt egy új bill-t, kiváncsian várom mennyi változás lesz. A palmrest a T szériánál tényleg huppan kicsit itt-ott, de ez a roll cage vázszerkezet és a felette levő műanyag vékony borításnak tudható be. Mondjuk szvsz kitalálhatnának egy szorosabb rögzítési módot erre. Amúgy nagyon jó kis gépek ezek, dehát tökéletesek ők se lehetnek.

-
mdk01
addikt
válasz
pcMANiac
üzenetére
Az a borítás alatt van a roll cage ami a gép masszivitását adja, azt burkolták be egy vékonyabb fekete rugalmasabb műanyaggal. Azért hibog mert a roll cage és a fekete burkolat között van pár tized milliméter.
Ezt azért nem lehet tapasztalni szerintem egyetlen más gyártónál sem mert ott egyetlen vastag burkolat van és kész. Ha az ott törik akkor törik minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB magyarított (lézerezett) ujjlolv IR kam gar
- HP ENVY X360 / TOUCH FHD / Ryzen5-4500 / 8GB DDR4 / 512gb NvMe SSD / WIN11
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- MunkaGÉP HP STUDIO / i7-6700hq /16gb ram / 256gb NvMe SSD / NVIDIA 4gb dedikált / Világitó Bill
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest