- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
katalin888 #68999 üzenetére
Kb. fél évet használt (még szinte két és fél év garancia van rá, és amikor megy a procihűtő, új szag árad ki a hűtőnyíláson) laptopot vettem az eredeti ár töredékéért. Szerintem mindenképpen megéri megfontolni a használt termékek beszerzését is.
DE
Nem tudom, régen milyenek voltak a T szériás Thinkpadek, mekkora minőségbeli ugrás volt R és T sorozat között, viszont ez a T430 pár szempontból sajnos elmarad az R61-től. Jelenleg talán leginkább a furcsa billentyűzetkiosztűs zavar, mondjuk ezt majd megszokom előbb-utóbb, viszont a processzorhűtő minden fordulatszámon határozottan hangosabb, mint az előző Thinkpademen volt. Ott T7100 hűtése volt a feladat, míg itt egy i5-3320m által termelt hőt kell laptopházon kívülre tessékelni. TDP ugyanaz, max. a felület jóval kisebb, de talán megoldható lett volna, hogy ugyanolyan halkan végezze a dolgát a ventilátor, viszont sajnos már kis fordulaton (tpfc 1-es fokozat) is hangosabb, mint az R61-ben TPFanControl 7-es fokozatában. Amúgy villámgyors a gép, jobbak a hangszórók, könnyebb, szóval számos szempontból komoly előrelépés, tehát egyáltalán nem vagyok elégedetlen, csak hát ez a hangos ventilátor zavar be kicsit.
-
Peet91
aktív tag
válasz
Hogyha nem ragaszkodsz az új laptophoz, hanem megfelel egy jó állapotú használt laptop garanciával, akor nézz körül a laptopsystem.hu-n ott jó áron találsz business class laptopokat, amik kétségtelenül kenterbe verik minőségben mind az ideapadeket, mind pedig az E és S szériás thinkpad edge-eket.
Róka úr pedig az ügyeletes troll, de mi így szeretjük
-
válasz
Válasz a kérdésedre: az összes ilyen szar (sic!), vegyél egy használt T430-t vagy T530-t azok gépek, hidd el itt se vette az emberek nagy része újonnan.
-
válasz
Én nem válaszolhatok, tiltja a vallásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- LED világítás a lakásban
- Milyen program, ami...?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest