- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
scarbantia
üzenetére
Ma már amúgy valószínű én is egy W500-at vennék a Frankenpad építés helyett, de amúgy fullosan ma sem egy rossz gép ez(T9500, 8GB RAM), bár pont a kijelző(ami miatt belevágtam) lett a gyenge pontja. Persze most is sokkal jobb, mint a legtöbb, de már nagyon öreg.
Nagyjából hasonló utat járok be egy 15", 4:3-os R61-gyel, igaz, itt SXGA+-os IPS került bele. Persze, itt ilyen váratlan dolgok nehezítik meg a történetet, mint hogy kiderült, hogy ezekbe az R61-ekbe Merom-only alaplap került bele, a legfrissebb BIOS 2009-es, az ebből készült Middleton-féle BIOS-szal sem mennek a Penryn procik (itt várja egy T9300-as, hogy valahogy áthidaljam a problémát), de elvileg rá lehet flashelni widescreen R61-hez készült modBIOS-t is -> ettől érthetően fázok, de valószínűleg nekiugrok a héten.
Most került bele egy 4 GB-os modul, épp megy a Memtest86+. Fog majd kapni még egy 4 GB-osat, meg egy nagyobb SSD-t a jelenlegi 60 GB-os Kingston V300 helyett.
Sajnos, ennek sem az igazi már az IPS panelje, érezhetően vesztett a fényerőből új korához képest (van a családban egy jobb fényerős IPS kijelzős T60 is) és kicsit sárgás a fehér szín, talán majd egy háttérvilágítás-csere segít ezeken.
xcds: az egy rajztábla, de gyakran használom alátétnek.

-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia
üzenetére
Igen. Nekem is volt már szerencsém hozzá anno egy T61p-ben..szép-szép, csak 1680-as LG szebb..sokkal szín hűbb.
solaris7

Tud valaki lelőhelyet TP képekről? Amolyan studio jellegű érdekelne, nem home-made. Ilyesmi, de látszódhat kijelző is. Minél nagyobb felbontású érdekelne, nem sokat találok.
-
solaris7
tag
válasz
scarbantia
üzenetére
Én vettem a napokban Chasertől egy LG Philips panelos T500-at. Volt már T500-as gépem samsung panellal, hát elmegy kategória de egy T400-am is volt az már LG-vel nem rosz. Azt mondta Chaser higgyem el amit most ad T500-at az brutál szép közelíti az IPS-t.Azt hittem picit marketing szöveg
de nem az volt nem csalódtam
eszméletlen szép
Volt T60-as gépem IPS kijelzővel tudtam viszonyítani.
Szóval Chaser fórumtárs hozzáértése és szavahihetősége számomra megkérdőjelezhetetlen
Köszönöm hogy leírhattam és elolvastátok
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Asztalos klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Star Trek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de nem az volt nem csalódtam
eszméletlen szép