- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
szmissz #35487 üzenetére
@szmissz: T410-en én pl. megőrülnék a tüskés tapipadtól.
Asszimetria nem zavar, az árkot ritkán piszkálom, viszonylat keveset kell arrafele tapérolni.. piros csíkok meg... haggyá má
A T400 jóval halkabb, nekem egy nagyságrendekkel fontosabb, mint hogy van-e piros csík, vagy hogy minden illesztés tökéletes-e.
A palmresttel eljátszottam 3 órát, amíg a megfelelő helyeken, gyárinak kinéző szivaccsal aládúcoltam, ez tényleg idegesített ( a jack mellett tartom a hüvelykujjam, ahol kattogott a cucc ), beismerem, h ez tényleg hiba.@audi100td: a billentyűzettel nem tudom, mit csinálok, nálam kb. 1-1,5 év alatt elkezd erősen változni a nyomáspont, és ki-kihagynak a billentyűk.
Jófejek a smartnál, simán cserélték. -
brekiisti
tag
válasz
szmissz #35487 üzenetére
Ne haragudj az én észrevételem nem trollkodás flém akart lenni csak a sokéves tapasztalat.Nem is értem miért támadsz le mikor csak beszélgetünk.
Természetesen mindenki miután megvette azt csinál vele és úgy használja ahogy szeretné.
Nem is akarok bele menni mert flém áradatot nem szeretnék ide sem pedig off topic témát oldalakon keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SkyShowtime
- iPhone topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 - Ryzen 5 5600H / RTX 3070 / 32GB / 1,5TB SSD
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe új akku gar
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest